به گزارش خبرنگار کتاب شبستان، تلاش مادری برای موفقیت فرزندانش موضوع رمان جديد جمال میرصادقی با عنوان «مادر، عشق و دیگر هیچ» است.
به گزارش خبرنگار کتاب شبستان در بخشی از این اثر می خوانیم:«بارون گرفت، چه باروني، جر و جر. خواستن يه جا پيدا کنن که بارون بهشون نخوره. اينور ميرفتن، اونور ميرفتن، دنبال يه جا ميگشتن. يههو يه صدايي اومد; آهاي ماهپري، آهاي خورشيدپري... برگشتن ديدن يه سنگ کوچولو دل تاريکشو واسه اونها وا کرده، بياين تو اينجا بارون نخورين. ماه پري و خورشيد پري دست همو گرفتن و رفتن تو دل تاريک سنگ کوچولو.» «اونوقت چي شد؟» «دل تاريک سنگ، روشن روشن شد.» «اونوقت چي شد؟» «هم ديگه رو بغل کردن و خوابيدن.» «ديگه بيرون نيامدن برن خونهشون؟» «نه ديگه مادر، چه جوري ميتونستن برگردن خونهشون؟ نردبونشون شکسته بود.» «همينجور تو دل سنگ کوچولو موندن؟» «آره مادر، سنگ ديگه سنگ نبود، شده بود يه جواهر قيمتي.» «ديگه هيچوقت و هيچوقت، از خواب بيدار نشدن؟» «نه مادر، ماه پريها و خورشيد پريها اومدن اونها رو با خودشون بردن به آسمون. مثه آدمايي که ديگه بيدار نميشن و ميرن آسمون.» «تو هم ميري آسمون؟» «آره مادر، من هم ميرم آسمون، همه ميرن آسمون.»
انتشارات قطره اثر حاضر در 174 صفحه با قیمت 8500 تومن راهی بازار نشر کرده است.
گفتنی است جمال با نام حسین میرصادقی در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۱۲ در تهران متولد شد. وی فارغ التحصیل دانشکده ادبیات و علوم انسانی از دانشگاه تهران در رشته ادبیات فارسی است. ميرصادقي، مشاغل گوناگوني داشته است: کارگری، معلمی، کتابدار دانشسرای تربیت معلم، کارشناس آزمون سازی در سازمان امور اداری و استخدامی کشور و مسوول اسناد قدیمی در سازمان اسناد ملی ایران. در دوره دراز کار نویسندگی، داستانهای کوتاه و بلند بسیار و نه رمان نوشته است که برخی از آنها به زبانهای آلمانی، انگلیسی، ارمنی، ایتالیایی، روسی، رومانیایی، عبری، عربی، مجاری، هندو و اردو ترجمه شدهاند. كودكان و استفاده از نظرگاه كودك در آثار او از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
جمال مير صادقی نويسنده پيشکسوتی است که کمتر در محافل و مجالس ادبی - فرهنگی ديده می شود. از سنين نوجوانی می نويسد و اولين داستانش در ۳۷ در مسابقه مجله سخن که زنده ياد پرويز ناتل خانلری آن را منتشر می کرد، برنده و چاپ شد. اولين مجموعه داستان او با نام "شاهزاده خانم سبز چشم"در ۴۱ منتشر شده است. نام اين کتاب در چاپ های بعدی به "مسافرهای شب" تغيير يافت. ميرصادقی نويسنده تک رويی است که معمولا آرام و بی سر و صدا به کار خود می پردازد. در سال های دور جلال آل احمد و ابراهيم گلستان از منتقدان سرسخت او بودند. او چند سالی است که ديگرعضو کانون نويسندگان نيست. ميرصادقی ۲۸ کتاب در زمينه داستان کوتاه، رمان و پژوهش ادبی منتشر کرده است.
پایان پیام/
نظر شما