به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ارتباطات و اطلاعرسانی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، عبداله اسکندری طراح چهرهپرداز سینما افزود: فکر میکنم با این جداسازی، مخاطب دید روشنتری نسبت جشنواره پیدا میکند. وقتی جشنوارهایکاملا بینالمللی باشد، تابع ضوابط جهانی یک جشنواره بینالمللی است اما زمانیکه جشنواره، ترکیبی از بخشهای ملی و بینالمللی باشد ممکن است ضوابط مرسوم جشنوارههای جهانی به طور کامل برای آن در نظر گرفته نشود.
وی با اشاره به امکان حضور فیلمهای معتبر جهانی در بخش بینالملل جشنواره فیلم فجر بیان کرد: انتخاب فیلمها بستگی به نظر هیات انتخاب دارد اما طبیعتا باید فیلمهایی برای جشنواره فجر انتخاب شوند که به معیارهای ما نزدیک باشند.
این چهرهپرداز پیشکسوت با تاکید مجدد بر جایگاه بینالمللی سینمای ایران یادآور شد: مخاطبان در کشورهای همسایه و کشورهای مختلف دیگر، جایگاه خاصی برای سینمای ایران قائل هستند و سینمای ایران به عنوان یک هنر دارای اعتبار در ذهن آنهاست. از این رو، طبیعتا علاقه برای حضور در سینمای ایران و یک جشنواره بینالمللی ایرانی برای آنها وجود دارد.
طراح چهرهپردازی «دلشدگان» همچنین درباره تاثیر برگزاری مناسب یک جشنواره بینالمللی در ارتقای کیفی سینمای ایران اظهار کرد: بسیاری از فیلمهای ایرانی به جشنوارههای جهانی راه پیدا نمیکنند؛ این در حالیست که بسیاریی از فیلمهای سینمای ایران قابلیت حضور در جشنوارهها و نمایشهای بینالمللی را دارند.
عبداله اسکندری در پایان این گفتوگو ابراز امیدواری کرد که بخش بینالملل جشنواره فجر جایگاه خوبی را برای دیده شدن آثار ایرانی فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما