دستیابی به تعلیم‌وتربیت ایده‌آل نیازمند توانمندسازی دانش‌آموزان مناطق محروم

خبرگزاری شبستان:رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت:‌ زمانی به تعلیم وتربیت ایده آل در کشور دست می‌یابیم که بتوانیم دانش آموزان روستاها و مناطق محروم و مرزی را از حیث آموزش توانمند سازیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش،‌ مرضیه گرد رئیس سازمان مدارس غیردولتی در نشست یک‌روزه مدیران کل 17 استان مناطق محروم ومرزی کشور اظهار داشت:‌با توجه به مشکلات فراوانی که در حوزه آموزش در این مناطق وجو دارد باید شرایطی در زمینه عدالت آموزشی فراهم شود تا بتوانیم فرزندانی تربیت کنیم که بتوانند بعد از آموزش‌های لازم وارد بازار کار شوند وهمین‌طور از طریق آموزش‌های فنی وحرفه ای دارای شغل مناسبی در جامعه شوند.

 

وی افزود: زمانی به تعلیم وتربیت ایده آل در کشور دست می‌یابیم که بتوانیم دانش آموزان روستاها ومناطق محروم و مرزی را از حیث آموزش توانمند سازیم بخصوص در زمینه آموزش‌های فنی وحرفه‌ای علاوه بر افزایش دانش این افراد حرفه آموزی را نیز به آنها یاد بدهیم.

 

در ادامه این مراسم،‌ ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت:‌ آموزش و پرورش تولید کننده بزرگترین سرمایه انسانی کشور است و هیچ سازمانی جایگاه والای تعلیم وتربیت  در کشور را ندارد.

 

وی تثبیت جایگاه سازمانی مدیران کل استان‌‌های سراسر کشور در تصمیم‌گیری‌های استانی را بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: باید یک حرکتی در بین مدیران کل آغاز شود تا ترفیع جایگاه سازمانی آنان در تصمیم‌گیری‌های کلان محقق شود.

 

رضوی ضمن برشمردن برخی از مشکلات کشور که علت عمده آن به حوزه   آموزش وپرورش  برمی‌گردد،گفت: یکی از آفت‌هایی که امروزه آموزش وپرورش دچار آن شده است شعار بومی گرایی است که ضرر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی را در بردارد.

 

وی تصریح کرد: آفت دیگری که جایگاه آموزش وپرورش را تضعیف می‌کند این است که بزرگترین دستگاه تولیدی کشور به عنوان یک دستگاه مصرفی معرفی می‌شود.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور بیان کرد:‌ یکی از دلایل محرومیت استان‌های محروم این است که سرمایه انسانی ندارند، چون بنیه اقتصادی‌شان ضعیف است و آمارهایی که در قسمت‌های آموزشی بخصوص فنی وحرفه‌ای ارائه می‌شود، بعضاً آمار صحیحی نیست که باید در این حوزه کار بیشتری صورت پذیرد.

 

وی همچنین  از اختصاص تسهیلات وام کم بهره برای  ایاب و ذهاب دانش آموزان مناطق روستایی و محروم و ساکنان آن خبر داد و گفت: افراد روستایی که بتوانند 30 تا 40 درصد هزینه خرید خودرو را برای جابه جایی دانش آموزان تهیه کند وام‌های کم بهره با سود 4 درصد وبلند مدت به آنان اعطا می‌شود.

 

رضوی در پایان از مدیران کل استان‌های مناطق محروم و مرزی درخواست کرد تا  این جلسات به صورت مستمر و گردشی هر سه ماه یکبار تشکیل شود و آماری دقیقی از دانش آموزان این مناطق محروم و روستایی تهیه و ارائه شود تا به یاری خدا در مهرماه سال جدید بتوانند کمک‌های دیگری به دانش آموزان این مناطق روستایی ارائه شود.

پایان پیام/

کد خبر 453141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha