خبرگزاری شبستان: تاریخ هم محصول رخدادها و رویدادها است و هم محصول برنامه ریزی ها و طراحی های از قبل تهیه شده.فتنه 88 هم محصول مردودی خواص در لحظه های سرنوشت ساز بود و هم متاثر از طراحی های نفوذی و منحرفانه نظام سلطه غرب در طول چندین سال.در متن زیر دومین بخش از بازخوانی روزهای نخست شکل گیری فتنه 88 را میخوانیم.گرچه طراحی دشمن وجود داشت اما اگر بغض میرحسین قدرت تشخیص حق و مشاهده واقعیات بدیهی را از او نمیگرفت شاید حلاوت حماسه 22 خرداد هلاهل نمیشد...
آنچه باید در یادها میماند:مشارکت 85 درصدی
مردم ایران اسلامی حضوری حماسی و غرورآفرین در انتخابات داشتند. در 22 خرداد ماه 39165191 نفر در شعب أخذ رأی شرکت کردند و دست به انتخاب نامزد موردنظر خود زدند. در این انتخابات 85 درصد مردم شرکت داشته اند که نشاندهنده میزان علاقه و دلبستگی مردم به نظام سیاسی است.
مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری موجب تقویت پایه های قدرت و اقتدار یک کشور میگردد و حکایت از پشتوانه مردمی یک نظام سیاسی دارد. این چیزی است که بسیاری از کشورهای جهان از آن بی بهره هستند؛ به طوری که حتی مدعیان آزادی و دموکراسی را وادار به کرنش در برابر ملت ایران میکند. البته رمز پیروزی و موفقیت ایران در جهان امروز همین است. دولتمردان ایرانی با تکیه به مردم خود سیاست هایشان را به پیش میبرند و به پشتوانه ملت خود، مواضع عزتمندانه اتخاذ میکنند.
مشارکت 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری دهم، به عنوان بالاترین رکورد مشارکت سیاسی مردم طی سالهای پس از انقلاب و بعد از همهپرسی 98 درصدی رأی به جمهوری اسلامی، در این دوره ثبت شد. این حضور حماسی در انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ایران بی نظیر است. مشارکت سیاسی مردم در انتخابات که میزان مردم سالاری دینی، جمهوریت نظام و توسعه سیاسی را نشان میدهد، در دهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری به بالاترین رقم در تمامی دوره های گذشته در کشور رسیده است. این در حالی است که کمترین میزان مشارکت به میزان 50 درصد در انتخابات ششمین دوره ریاستجمهوری در دولت هاشمی رفسنجانی ثبت شده است.
شاید بتوان گفت انتخابات سال 1388 فتح یک « جام قهرمانی مردم سالاری» بود که عداوت شخصی خودیها و مکر دشمنان سبب شد مجالی برای شادی و سرور فتح باقی نماند.
فرافکنی و بهانهجویی موسوی
در24 خردادماه 1388 بنا بر اعلام دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان، موسوی شکایت هفت موردی خود را به شورای نگهبان ارسال کرده و مدعی شده که در مناظرهها به برخی شخصیتهای کشور توهین شده است.
در متن این شکایتنامه برخی از موارد اعتراض وی نسبت به انتخابات ریاستجمهوری دهم اینچنین ادعا میشود:
«کارشکنی مسئولان فرمانداریها در ارایه کارت ناظران انتخاباتی، اعلام نتایج قبل از تجمیع دستی آرا، عدم توزیع مناسب تعرفههای انتخاباتی در شبع اخذ رأی در برخی از شهرها مانند شیراز و تبریز، تبلیغات اضافی در صدا و سیما، تیتر سایتهای رجانیوز، فارس و ایرنا مبنی بر پیروزی احمدینژاد در انتخابات قبل از پایان شمارش آرا و حضور گسترده نظامیان و بسیج در میتینگهای تبلیغاتی احمدینژاد...» (ادعاهایی که فقط در خدمت تهییج افکار عمومی بود و هیچگاه به اثبات نرسید.)
دیگر نامزد انتخابات، محسن رضایی نیز با صدور نامهای به نتایج انتخابات اعتراض کرده و میزان آرای خود را هفت و نیم میلیون میخواند!
روز سهشنبه ستاد میرحسین موسوی از مردم برای شرکت در تجمع غیرقانونی دعوت نموده و نام آن را برگزاری اعتصاب ملی علیه دولت خواند.
موسوی که با حمایت دشمنان داخلی و خارجی تبلیغات و مانورهای رسانههای بیگانه به عنوان چهره مدعی حقوق بشر و آزادیخواه معرفی شده در بیانیهای مردم را به اعتصاب تشویق نموده و مدعی میشود که دولت نمیتواند با وی مقابله کند.
عصر این روز محمود احمدینژاد، رییسجمهور منتخب کشور در مراسم شکرانه حضور میلیونی مردم در انتخابات و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) که در میدان ولیعصر (عج) تهران با حضور هزاران نفر از مردم تهران برگزار شد، این روز را روز شکرانه برای پیروزی عظیم ملت ایران بر همه استکباران و بر جهه جنگ روانی دشمن دانست و انتخابات در ایران را سالمترین انتخابات خواند و با محکوم کردن عدهای از داخل کشور که سعی در مخدوش نشان دادن چهره نظام و بطلان انتخابات دارند، پیام پیروزی ملت و عزم قاطع خود برای پیشرفت سیاسی و علمی کشور را اعلام نمود.
رییسجمهور کشورمان با بیان این مطلب که عدهای خواهان حق و حقوق و حریم انحصاری هستند، عنوان کرد: به زودی و برای بار دوم لایحه رسیدگی به اموال کلیه مسئولان را در طول 30 سال به مجلس شورای اسلامی تقدیم میکنم.
از دیگر مواضع اعلام شده در این روز بیانیه سازمان مجاهدین انقلاب بود که با عنوان 22 خرداد، کودتای نرم علیه مردمسالاری در سایتهای بیگانه منتشر شد.
سازمان مجاهدین انقلاب که به عنوان سازمان حامی میرحسین موسوی در انتخابات فعالیت میکردند نقش مؤثری در رهبری جریان فتنه داشت و با برگزاری جلسات و انتشار بیانیهها علیه دولت روند سلامتزدایی از انتخابات را تعقیب میکرد. این سازمان در انتشار بیانیه موهوم خود اعمال قانون در مورد بازنشستگان را عملی وقیح میخواند و از بستن هر نوع افترایی به جمهوری اسلامی فروگذاری نمیکند.
در بیانیه سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از انتخابات جمعه 22 خرداد به عنوان کودتای نرم علیه مردمسالاری و جمهوریت در ایران یاد شده و دستگیری گسترده فعالان سیاسی منتقد دولت، اقدام وقیحانه اقتدارگرایان حاکم ارزیابی شده است.
این سازمان مدعی است نیروهای ناشناس با مراجعه به منزل بهزاد نبوی بدون ارایه حکم یا مجوز قانونی وی را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردهاند.
همچنین به بازداشت شماری از اعضای جبهه مشارکت از جمله میردامادی، محمدرضا خاتمی و عبدالله رمضانزاده اشاره کرده و ادعا میکند که کنترل و سانسور مستقیم و بیسابقه مطبوعات و روزنامههای کشور در حال وقوع است.
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، همچنین از احزاب و فعالان سیاسی، شخصیتها و چهرههای باسابقه انقلاب به ویژه مراجع، علما و روحانیون آزاده میخواهد که در برابر موج بدعت بیسابقهای که این روزها میرود تا دستاوردهای باقیمانده انقلاب را به تاراج برده و به استحاله نظام جمهوری اسلامی به نظامی خودکامه بینجامد، واکنش نشان دهند و اجازه ندهند که میراث امام اینگونه آسان و رایگان به باد داده شود.
در واقع سازمان مجاهدین با این بیانیه انحراف عمیق سیاسی خود را که محصول سالها عمل برخلاف آرمانها و سیره امام امت بود را به نمایش گذاشت.
بیانیه مجاهدین مصداق بارزی از مقابله با قانون اساسی کشور به شمار میرفت. این سازمان انتخابات 22 خرداد را کودتای نرم علیه مردمسالاری خواند(! )
نظر شما