جلیل بهشتی، دبیر همایش استانی شاهنامه خوانی در شهرستان دنا به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: شاهنامه سند هویت، قدمت و شناسه ملتی است که نیک نامی، فرهنگ و داد از جمله شاخصه های اصلی و استوار آن است.
وی افزود: شاهنامه درسی راستین برای همه بشریت در همه ادوار تاریخ زندگی بر پهنه گیتی به شمار می آید.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دنا در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری همایش بزرگ استانی شاهنامه خوانی در شهر سی سخت اشاره و اظهار داشت: تمهیدات خاص این اداره برای اجرای هر چه باشکوه تر همایش شاهنامه خوانی اندیشیده شده است.
بهشتی گفت: این همایش در بهترین سالن اجتماعات شهرستان دنا که دارای تزئینات و در حد برنامه های استانی و کشوری است برگزار و طی آن شاهنامه خوانان در دو نوبت صبح و عصر به هنرنمایی و زنده سازی کهن روزهای گذشته عشایر حاشیه نشین زاگرس می پردازند.
دبیر جشنواره استانی شاهنامه خوانی در ادامه به برگزاری کارگاه تخصصی شاهنامه شناسی اشاره و عنوان کرد: با توجه به رایزنی های صورت گرفته با دانشگاه یاسوج و گروه ادبیات پارسی از حضور اعضای هییت علمی این دانشگاه در کارگاه ها استفاده خواهد شد و سعی می کنیم در حد بضاعت برنامه ای در حد نام فردوسی و شیوایی و زیبایی زبان پارسی برگزار کنیم.
این مسئول فرهنگی حضور قریب به 40 شاهنامه خوان در همایش استانی را فرصتی مناسب برای انتقال فرهنگی به نسل نوخواسته و جوان دانست و ابراز امیدواری کرد مسئولین استانی و شهرستانی در همایش شاهنامه خوانی حضور و باعث دلگرمی متولیان فرهنگ و رونق برنامه های فرهنگی شوند.
لازم به ذکر است همایش شاهنامه خوانی ساعت 9 صبح سه شنبه (22 اردیبهشت جاری) در سالن شهید نجفی با حضور شاهنامه خوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما