به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، حجت الاسلام رحیمی جعفری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در جوابیه نقد مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان در خصوص برگزاری جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی گفت: بر اساس رهنمودها و مبانی فکری مقام معظم رهبری نقد چند مؤلّفه مهم دارد که عبارتند از اول محاسن و خوبیهای یک کار را بیان کنید، معایب و اشکالات را هم با ادبیاتی منطقی نه جنجالی و نه از روی احساسات و تحریک کننده که منجر به تشویش شود تحلیل کرده و سپس برای رفع معایب و اشکالات پیشنهادات دلسوزانه و سازنده داشته باشید.
وی ادامه داد: این مبانی را بارها در دیدار با دولتهای مختلف و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه و اقشار مختلف بیان فرمودند و حتی با تعبیری که از نقد نترسید و از نقد ولو تند هم باشد استقبال کنید چون گاهی در نقدهای تند هم حقایقی هست که قابل استفاده و بهره برداری است و در جهت اصلاح امور موثر است را کراراً توصیه فرمودند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: این اندیشه ناب تحقیقاً ملهم از اندیشه های ناب محمدی و اسلام عزیز است که محور و مدار اندیشه های معظم له را تشکیل می دهد.
جعفری اظهار کرد: به نظر می رسد سرور عزیز و گرامی حجت الاسلام و المسلمین مسعود صفی یاری که از مدیران دلسوز استان هم هستند می شد با تقدیر و تشکر از متولیان و برگزار کنندگان و خسته نباشید به آنها بخصوص اینکه موفقیت در کسب دبیرخانه این جشنواره در بین استان های مدعی کشور برای استان کردستان جای سپاسگذاری دارد و نشان از ظرفیت بالای استان در دو حوزه مورد نظر در این جشنواره اقوام بود (موسیقی و مد و لباس) و حجم بالای برنامه ها و کار سنگین اجرایی آن که غالبا هم به بخش غیر دولتی سپرده شده بود نشان از عزمی صادقانه در توجه به توانمندیهای استان و احیا و توسعه آن است که البته در کوران این حجم کار، ضعف هایی هم ممکن است وجود داشته باشد که جای تذکر و یادآوری داشته و پیشنهادات سازنده هم مسیر اصلاح و سازندگی آن است.
وی اذعان کرد: اما این که این حرکت فی نفسه ارزشمند را به فرهنگ سوزی، حرمت شکنی و بی توجهی به مبانی اخلاقی و شرعی، ضدارزش، پرده دری، صدا وسیمای استان را رسانه ای با فاصله با ارزشها مطرح کردن ، خروج قطار فرهنگی از ریل، ذائقه آلوده و آنرا جبهه فرهنگی معارض نام نهادن و .. تحلیل کردن دور از انصاف وجدان بیدار است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: البته بهتر و منطقی تر اینکه بررسی تخصصی آنرا به جلسه ای با حضور متولیان و صاحب نظران این حوزه موکول کرد و هم زوایای آن را تحلیل و مورد ارزیابی قرار داد که نقد به معنای واقعی کلمه محقق شود.
جعفری یادآوری کرد: به هرحال اصل جشنواره اقوام بعنوان یک مشخصه مهم برای استان کردستان یک فرصت و نشان از یک ظرفیت عمیق است و البته نوپا و اولین تجربه که امسال در اردیبهشت ماه برگزار شد، جا دارد که همه با هم همدل و همراه در کنار هم بنشینیم و این ظرفیت عمیق را در لباس اقوام و متناسب با ویژگیهای استان رقم بزنیم که هم استعداد استان را توسعه داده و هم به استحقاق استان توجه داشته باشیم.
گفتنی است جشنواره فرهنگ و هنر اقوام ایرانی از 15 تا 18 اردیبهشت در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما