به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیده طاهره رشته احمدی، معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه(سلام الله علیه) و مدیر هیئت سفیران نجابت، امروز (28 خرداد) در حسینیه ثارالله یاسوج با بیان این که تاکید ائمه بیشتر بر سه ماه رجب، شعبان و به ویژه رمضان بوده است، گفت: به ما توصیه شده تا پس از نه ماه که دغدغه و سختی کار را داریم، از سفره ای که در ماه رجب، شعبان و به ویژه رمضان پهن شده استفاده کنیم.
وی هدف آفرینش انسان که عبودیت و بندگی خداست را مانند دانه ای دارای پوسته و مغز دانست و افزود: ظواهر دین(نماز، روزه، خمس، زکات و پوشش) پوسته و معرفت و شناخت واقعی خدا مغز آن است.
مدیر هیئت سفیران نجابت با توصیه به داشتن ظاهر دین و معرفت خدا، گفت: اگر ما هر دو را با هم داشته باشیم به ظهور زودتر امام زمان(عج الله تعالی فرجه شریف) کمک می کنیم.
وی خدا را معرفت ناب دانست و اظهار داشت: برای حاصل شدن معرفت باید اول خود را بشناسیم تا به وسیله خودشناسی به خداشناسی رسیده که اگر این اتفاق بیفتد همه کارهای ما عبادت است.
رشته احمدی، در ادامه گفت: اگر انسان با تمرین و ممارست، خود را به کمال و صفات خدا نزدیک و به سمت انسانیت و جایی که خدا برایش تعریف کرده برود، به جایی می رسد که دیگر گناه نکرده و معصوم می شود.
وی با بیان این که انسان برای برقراری ارتباط با دیگران نیاز به حرف زدن دارد و افزود: اگر خدا را دوست داریم باید با او ارتباط برقرار کرده و آنچه را که به ما دستور فرموده، رعایت کنیم.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران، با اشاره به این که امام صادق(علیه السلام) عبودیت را در این که انسان خودش را مالک آنچه دارد، نداند، گفت: نباید خود را مالک چیزهایی(جسم، روح، پدر، مادر، فرزند، شوهر، همسر، تن سالم و کار) که خدا در اختیار ما قرار داده دانسته و آنها را اسیر خود کنیم.
وی با بیان این که باید آنچه را خدا به ما داده در همان راهی که او دوست دارد مصرف کنیم، افزود: اگر نعمت های خدا را در راه درست مصرف نکنیم، آنها را از ما خواهد گرفت.
رشته احمدی، رعایت نکردن عفت شکم، شهوت نگاه، شهوت زبان، رعایت نکردن آداب غذا خوردن، آداب همسرداری و درآمد و کسب روزی را از دلایل منع رسیدن به خدا دانست و گفت: با توجه به این که عبادت به زیادی نماز و روزه نیست بلکه زیاد در کار خدا اندیشیدن، تمام کارها را برای او و بخاطر او انجام دادن است، اگر نسبت به خدا معرفت نداشته باشیم، حوصله عبادت کردن را نداریم.
وی در پایان با اشاره به این که در حدیث قدسی که خداوند به پیامبر (صل علی الله علیه و آله و سلم) فرمود: «همانا عبادت 10 جزء دارد که کسب روزی حلال 9 جزء آن است که به لقمه های حلال بر می گردد، پس چون خوراکی و نوشیدنی خود را حلال کردی در پناه من هستی» اشاره کرد و گفت: پول زیاد مهم نیست؛ بلکه برکت در مال مهم بوده و ما باید سعی کنیم روزی خود را پاک و حلال کنیم.
پایان پیام/
نظر شما