به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی، رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست خبری برنامه های قرآنی این سازمان در ایام ماه مبارک رمضان که صبح امروز از ساعت 10 و 30 دقیقه تا 12 برگزار شد، گفت: ماه مبارک رمضان فصلی برای برپایی برنامه های قرآنی است و در همین راستا سازمان اوقاف و امور خیریه طی چند سال گذشته توفیقاتی داشته و قدم هایی را برداشته است لذا زمینه ای فراهم شده تا با برگزاری محافل انس با قرآن کریم در این ماه جوانان، زنان و نوجوانان با آیات الهی انس پیدا کنند.
وی افزود: امسال در راستای برگزاری هرچه بهتر محافل انس با قرآن کریم در ایام ماه مبارک رمضان ستاد برگزاری محافل قرآنی با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف فعالیت خود را آغاز کرد و در همین راستا دفاتر ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی استانها همکاری می کنند.
حجت الاسلام حسینی عنوان کرد: ستاد برگزاری محافل انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان از قاریان غیر ایرانی دعوت کرده که از این میان 12 قاری مصری حضور خواهند داشت که در بین آنها اساتیدی چون احمد لاشین، عادل باز، محمود عقل یوسف، ناصر حرک، رضا جمعه منصور، فتحی عبدالرحمن، محمود الشمیس، محمود شحات انور، محمود عبدالباسط، یوسف الزهری و شیخ طنطاوی حضور دارند.
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: امسال ستاد محافل سازمان اوقاف و امور خیریه با برنامه ریزی های انجام داده در نظر دارد تا از ظرفیت قاریان مصری و ایرانی در قالب محافل خاص و ویژه استفاده کند، در این راستا تعدادی محفل انس با قرآن کریم پیش بینی شده که سیاست ما بر این است تا قاریان برجسته خودمان در این محافل تلاوت کنند زیرا عقیده داریم رضایتمندی مخاطبان از قاریان ایرانی بیشتر از قاریان دعوت شده از کشور مصر است. همچنین در نظر داریم طی سالیان آینده از ظرفیت قاریان خارجی سایر کشورهای غیر از مصر استفاده کنیم که در این میان امسال از یک قاری بنگلادشی در محافل انس با قرآن کریم استفاده می شود.
حجت الاسلام حسینی عنوان کرد: سال گذشته نزدیک به 490 محفل انس با قرآن کریم در ایام ماه مبارک رمضان ماه بهار قرآن برگزار شد که امسال پیش بینی می کنیم بالغ بر 500 محفل انس با قرآن کریم در امامزادگان، بقاع متبرکه، مساجد و مصلی های استان های کشور برگزار شود.
وی با اشاره به سیاست های برپایی این محافل قرآنی گفت: تنها هدف ما از برگزاری محافل انس با قرآن کریم تقویت کمیت و تعداد این محافل نیست بلکه با برنامه ریزی سعی داریم تحولی عمیق در این مجالس ایجاد کرده و با تعمیق و بهینه سازی و هدفمندسازی آن این برنامه ها در قالب جنگ قرآنی زمینه انس و الفت مردم را با آیات الهی فراهم کند. بر این اساس محافل انس با قرآن شاخص پیش بینی شده تا کارشناسان، قاریان و حافظان در آن بر اساس یک سناریوی از پیش نوشته شده به تلاوت آیات قران کریم بپردازند و یا کارشناسان در خصوص آن آیات سخنرانی کنند.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: امسال در برخی از محافل قرآنی شاخص از حضور کارشناسان و مجریان برجسته صدا و سیما استفاده می شود و این محافل در قالب برنامه های تولیدی از رسانه ملی پخش خواهد شد. گفتنی است حدود 219 محفل انس با قرآن در امامزادگان، 37 محفل در حسینیه های شاخص، 59 محفل در نهادها و سازمان های کشور، 189 محفل در مصلی و مساجد شهرهای کشور و 20 محفل شاخص قرآنی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما