به گزارش خبرگزای شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان شامگاه(8تیر) در تفسیر دوازدهم سوره فاطر، بیان کرد: درس گرفتن از قرآن کریم و توجه به آیات الهی راه سعادت بشریت است.
وی افزود: آیات الهی قرآن درس درست زیستن و انتخاب راه سعادت در زندگی دنیوی واخروی برای بشریت است.
حجت الاسلام میرعمادی، با اشاره به آیه دوازدهم سوره فاطر، «وَمَا یَسْتَوِی الْبَحْرَانِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ سَائِغٌ شَرَابُهُ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَمِن کُلٍّ تَأْکُلُونَ لَحْمًا طَرِیًّا وَتَسْتَخْرِجُونَ حِلْیَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْکَ فِیهِ مَوَاخِرَ لِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ» اظهار داشت: در این آیه خداوند متعال فرموده است «و دو دریا یکسان نیستند این یک شیرین تشنگیزدا [و] نوشیدنش گواراست و آن یک شور تلخمزه است و از هر یک گوشتى تازه میخورید و زیورى که آنرا بر خود میپوشید بیرون میآورید و کشتى را در آن موج شکاف میبینى تا از فضل او [روزى خود را] جستوجو کنید و امید که سپاس بگزاری».
نماینده ولی فقیه در لرستان، عنوان کرد: در این آیه وجود دریاها و شوری و شیرینی هر دریا از نشانههای توحید و خداشناسی و عظمت الهی بیان شده است.
وی با بیان اینکه باری تعالی در دریا برکات فراوانی را برای انسانها قرار داده است، افزود: وجود تغذیه، منابع دریایی و تجارت از نعمت های الهی موجود در دریاهاست.
حجت الاسلام میرعمادی، خاطرنشان کرد: نگریستن برای دریا برای انسان های اهل معرفت، نشانه از عظمت خداوند متعال و هدفمند بودن جهان هستی است.
وی ادامه داد: برخی از مفسران آیه دوازدهم سوره فاطر را مثالی برای زندگی افراد دانسته اند که گاهی شیرین و گاهی تلخ است.
نماینده ولی فقیه در لرستان، تاکید کرد: به یقین آیات الهی سرشاز از درس زندگی است و برای تربیت انسان ها و پرورش اخلاق و معرفت آنان نازل شده است.
پایان پیام/
نظر شما