محمود خدمتی، مدیر اداره آموزش و پرورش کاشان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: 6 هزار و 58 نفر از این شرکت کنندگان از بانوان فرهنگی و سه هزار و 992 نفر از آنها فرهنگیان مرد هستند.
وی با اشاره به برگزاری بیش از 870 ساعت آموزش های عمومی ضمن خدمت با هدف به روزرسانی دانسته ها و شیوه های نوین تدریس فرهنگیان در مرکز تحقیقات معلمان این شهرستان افزود: هر یک از فرهنگیان کاشانی به طور متوسط با گذراندن این ساعات آموزشی که در قالب 57 دوره حضوری آموزش و 135 کلاس برگزار شد در 46 ساعت دوره آموزشی شرکت کردند.
به گفته وی، به روز رسانی توانمندی معلمان از طریق پیگیری برگزاری آموزش های ضمن خدمت پیگیری در شرایط امروز و توسعه فناوری های مدرن که انواع علوم در دسترس همه گروه های سنی قرار دارد ضروری است چرا که معلمان نمی توانند با دانش قدیمی و عدم به روز رسانی کارنامه کاری موفقی را داشته باشند.
وی 290 ساعت از مجموع آموزش های عمومی را شامل سبک زندگی اسلامی و ایرانی، شیوه های نوین تدریس، ایمنی و بهداشت محیط کار، رفتار سازمانی و اخلاق حرفه ای برشمرد و گفت: سه هزار و 166 نفر از آقایان و چهار هزار و 815 نفر از خانمها در این 23 دوره شرکت کردند.
به گفته وی، 270 ساعت آموزش در قالب 11 دوره برای دبیران دوره متوسطه اول، 160 ساعت آموزش آموزگاران دوره ابتدایی در قالب ۹ دوره و 150 ساعت دوره های بازآموزی برای دبیران متوسطه دوم در 6 دوره آموزشی از دیگر دوره های برگزار در مرکز تحقیقات معلمان کاشان بوده است.
*بازگشت 10 درصد از توان یابان مرکز خیریه کاشانه مهر به تحصیل
مدیر اداره آموزش و پرورش کاشان، در ادامه از بازگشت 10 درصد از توان یابان مرکز خیریه کاشانه مهر این شهرستان به تحصیل خبر داد و گفت: بیش از 10 درصد توان یابان این مرکز با همکاری آموزش و پرورش کاشان ، پس از سالها ترک تحصیل در سال تحصیلی جاری موفق به ادامه تحصیل شدند.
خدمتی، افزود: «محسن اشرف پور» 50 ساله، «فریده اشتری» 23 ساله در پایه هشتم، «علیرضا معصومی آزرانی» 39 ساله، «کاظم عرب سعیدی» 29 ساله و «مریم عربشاهی کاشی» 41 ساله از جمله توان یابانی هستند که در رشته گرافیک شاغل به تحصیل شده اند.
وی اظهار داشت: «علی استاد علیپور»، «یوسف احمدی اسحاق آبادی»، «اعظم سادات مبشری»، «مرجان احمدیان»، «محمد مهدی هاشم زاده»، «محبوبه زاهدی»، «زهرا شعبانی»، «رحمان رحیمی» و «زهرا پسندی» از دیگر توان یابانی هستند که از آموزش های این مرکز استفاده می کنند.
به گفته وی، مرکز توان یابی خیریه کاشانه مهر کاشان با همکاری نیکوکاران و بانیان خیر بیش از صد نفر از معلولان جسمی و حرکتی را درراستای بازگشت به زندگی تحت پوشش قرار می دهد.
*کارآفرینی، نظریه خلاقانه برای مشارکت معلولان در عرصه اجتماع است
مدیر اداره آموزش و پرورش کاشان، کارآفرینی را نظریه خلاقانه برای مشارکت و حضور موثر معلولان در عرصه اجتماع و ایجاد روحیه شادابی، امید و نشاط در آنها دانست و افزود: فرهنگ سازی معلولیت به عنوان یک وضعیت نه یک محرومیت و محدودیت در جامعه از طریق تو ان یابی و کارآفرینی آنها حاصل می شود.
خدمتی، آموزش منجر به اشتغال را سیاست راهبردي مرکز خیریه كاشانه مهر کاشان تاکید کرد و گفت: راه اندازي واحد آموزش و تشویق توان یابان برای تحصیل، به منظور تحقق اين هدف انجام شده است.
وی تصریح کرد: در این مرکز مهارتها و خدمات آموزشی فوق برنامه شامل قرآن، سواد آموزي در حد خواندن و نوشتن، زبان انگليسي، کامپیوتر، نقاشي، موسیقی، تئاتر، بهداشت، فن بیان و سخنوری، تغذیه و مهارتهای فردی(L.S.E) به توان یابان آموزش داده می شود.
به گفته وی، زمینه کسب مهارت در رشته های قلم زنی، چرم دوزی، آموزش کریستال با هدف اشتغال زایی معلولان علاوه بر آموزش های رسمی، از دیگر خدمات این مرکز است.
*ورود 20 نفر از توان یابان به مراکز آموزش عالی
خدمتی در پایان اظهارداشت:تاکنون 20 نفر از توان یابان مرکز خیریه كاشانه مهر کاشان از سال 1389 که شروع به فعالیت کرده است به مراکز آموزش عالی راه پیدا کرده اند.
پایان پیام/
نظر شما