«پیام رمضان»آیت الله علی کریمی جهرمی منتشر شد

خبرگزاری شبستان: کتاب «پیام رمضان» نوشته آیت الله علی کریمی جهرمی توسط انتشارات بوستان کتاب قم منتشر و روانه بازار نشر شده است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، پیام رمضان، کسب تقوا و پرهیزکاری است. پیامی که عصارهٔ همهٔ آیات قرآن و چکیدهٔ تلاش‌های رسول گرامی(ص) و ائمه معصومین(ع) است. در این ماه مبارک، انسان با کنترل اعضا و جوارح خویش، می‌تواند مسیر خودسازی را برای خود، هموار سازد و در مسیر کسب تقوا، گام‌های مؤثری بردارد. اثر حاضر، با استفاده از آیات و روایات، پیام‌های ماه مبارک رمضان را مرور می‌کند.

علی کریمی جهرمی (متولد ۱۳۲۰. ش شهر جهرم) فرزند فرج‌الله، از مجتهدان و اساتید حوزه علمیه قم می‌باشد.ایشان داماد آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی از مراجع تقلید می‌باشند.

وی تحصیلات مقدماتی را در جهرم سپری کرد و از همان ابتدای طلبگی از آیت‌الله سید محمد ابراهیم حق‌شناس جهرمی بهره‌های اخلاقی برد سپس با اقامت در شیراز، در مدرسه‌ی آقا باباخان و سپس مدرسه‌ی حسینیّه‌ی قوام به تحصیل پرداخت و از محضر درس آیات سیّد محمّد باقر آیت‌اللهی(حاج عالم)، شیخ محمّد جواد آیت‌اللهی، و شیخ محمّد صادق دارابی و مرحوم سید نورالدین حسینی‌الهاشمی شیرازی (در درس تفسیر) بهره‌مند می‌شود و بعد در قم در دوران تجرد ابتدا در مدرسه رضویّه و سپس در مدرسه‌ی خان(مدرسه‌ی آیت‌الله العظمی بروجردی) اقامت داشته‌اند. دروس سطح خود را در محضر اساتیدی چون سید محمدباقر طباطبایی سلطانی فرا گرفت و توانست در نوزده سالگی دروس سطح را به پایان رساند. استادان وی در سطوح عالیه عبارتند از: سید روح‌الله خمینی، گلپایگانی، میرزا هاشم آملی، سید محمد محقق داماد،محمدعلی اراکی ، عباسعلی شاهرودی و مرتضی حائری یزدی.

آیت الله کریمی جهرمی موفق شدند از اساتید خود یعنی آیت‌الله العظمی گلپایگانی، سید احمد خوانساری، مرعشی نجفی،محمدعلی اراکی اجازه اجتهاد بگیرند.

وی به مدت ۲۶ سال از محمدرضا گلپایگانی بهره برد و تقریرات دروس خارج ایشان را به روشی شایسته به نگارش درآورد. به دلیل پشتکار علمی وی همواره مورد توجه فقیه گلپایگانی بوده‌است. و حدود ۲۰ سال مکاسب و کفایه را درس گفته و پس از تعطیل شدن درس استادش آیت‌الله گلپایگانی، از سال ۱۴۱۲ قمری درس خارج فقه را در مدرسه آیت‌الله گلپایگانی آغاز کرد که اکنون نیز ادامه دارد. قبل از انقلاب بعلت فعالیت ضد حکومت شاه چندین بار در شهرهای استان خوزستان، بوشهر، جهرم، قم و تهران دستگیر و ممنوع‌المنبر شد. وی پیش از این در مسجد رضوی (خیابان ۱۹ دی) و مسجد نو اقامه نماز جماعت داشته و در حرم حضرت معصومه در قم نیز اقامه جماعت داشته‌است. در سال ۱۳۷۷ به عنوان پژوهشگر برتر قرآنی کشور شناخته شد و در سال ۱۳۸۶ به عنوان استاد نمونه حوزه‌های علمیه معرفی گردید.

وی جهت تبلیغ، سخنرانی و حضور در همایش ها، به شهرهای ایران و کشورهای دیگر از جمله انگلیس، بلژیک، هلند و... مسافرت نموده است.توجه ویژه ایشان به شهر جهرم باعث شده تا در سفرهای تبلیغی، این شهر در بیشتر محله ها به افاضه و نماز جماعت بپردازند، ولی بیشترین مکان اقامه‌ی جماعت ایشان مسجد علی بن ابیطالب جهرم بوده است.

 انشارات بوستان کتاب اثر حاضر را برای نخستین بار راهی بازار نشر کرده است.

 پایان پیام/

کد خبر 470487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha