به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، امروز (۲۹ مرداد) همایش بزرگداشت روز جهانی مسجد و تکریم از ائمه جماعات در مسجد صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان بویراحمد برگزار شد.
این همایش بزرگ را دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد با همکاری کانون فرهنگی و هنری الرحمن، بسیج محلات، سازمان تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه به مناسبت بزرگداشت روز جهانی مسجد و تکریم ائمه جمعه یاسوج برگزار کرد.
آیت الله سید علی اصغر حسینی، امام جمعه یاسوج، در این همایش با تبریک دهه کرامت، گفت: آغاز دهه کرامت میلاد حضرت معصومه(سلام الله علیها) و پایان آن تولد حضرت امام رضا(علیه السلام) است.
وی، اذعان کرد: 30 مرداد سال 1348 مسجدالاقصی (قبله اول مسلمانان) به دست صهیونیست ها به آتش کشیده شد؛ سال ها بعد به همین مناسبت و به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و تصویب اعضای سازمان کنفرانس اسلامی در سی امین نشست این سازمان، این روز به نام روز جهانی مسجد نام گذاری شد.
امام جمعه یاسوج، با بیان اینکه این نام گذاری بهانه ای برای یک نام گذاری اولین رده بسیج شد، اظهار کرد: هر کس مسجدی بسازد حتی اگر به اندازه لانه پرنده ای باشد، خداوند در بهشت برای او خانه ای بنا می کند و این خاصیت و اهمیت مسجدسازی را می رساند.
وی با بیان روایتی از امیرالمومنین(علیه السلام) که فرمود: «در مسجد نشستن را بیشتر دوست می دارم تا در بهشت بنشینم»، ادامه داد: شاید منظور ایشان این بوده که انسان در مسجد مطالبی را یاد می گیرد ولی در بهشت چنین نبوده، هر چه هست همان است و تغییری نمی کند.
حسینی، با اشاره به این که نخستین کار در صدر اسلام مسجدسازی بود، اضافه کرد: در صدر اسلام مسجد پایگاه همه کارها (اخبار جهان اسلام، بیان علوم اسلامی، احکام، مسائل اقتصادی، سیاسی، عبادت پروردگار و منشا قیام) بود.
وی، با بیان این که مساجد در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش موثری داشت، اظهار کرد: حرکت الهی حضرت امام خمینی(رحمه الله تعالی علیه) از مساجد آغاز شد.
این مسئول فرهنگی و مذهبی، با بیان این که مسجد نهادی مردمی بوده و از طرف مردم اداره می شود، یادآور شد: دولت در جایی که می تواند باید مساجد را حمایت و در رفع نیازهای این مکان های مقدس در حد توان و امکانات آنان را کمک کند.
حسینی، با اذعان به این که روحانیت حقوق بگیر دولت نیستند، اظهار داشت: مردم، روحانیت، مسئولین و همه کسانی که مسئولیتی دارند باید دست به دست هم داده و در حد توان مساجد (جایگاه سیاست، قضاوت، عبادت و بیان احکام الهی) را اداره کرده تا مردم بتوانند از آن به خوبی استفاده کنند.
نظر شما