اجرای کامل ضوابط شرع مقدس، لازمه بانکداری اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان گفت: در راستای دستیابی به اهداف والای نظام در جهت تحقق بانکداری اسلامی مبتنی بر شریعت، مدیران متعهد بانک مهراقتصاد را به حرکت مجاهدانه برای دستیابی به الگویی عملی در جهت استقرار آن مصمم ساخته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی بانک مهراقتصاد هرمزگان؛ علیرضا فتح الهی نوا به اقدامات انجام شده در این بانک در زمینه بانکداری اسلامی اشاره و تصریح کرد: تدوین سند راهبردی بانکداری اسلامی، ارایه الگوی عملی استقرار قانون عملیات بانکی بدون ربا، آموزش کارکنان مرتبط با فرآیند جذب منابع و پرداخت تسهیلات، نظارت شرعی و... از جمله فعالیت های انجام شده در بانک مهر اقتصاد برای استقرار و توسعه بانکداری اسلامی است.

 

فتح الهی نوا افزود: تلاش مجموعه بانک مهر اقتصاد این است که با اجرا و استقرار بانکداری اسلامی به عنوان کلیدی­ترین عنصر تاثیرگذار در تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و بانکداری اسلامی را اجرا نماید.

 

وی خاطرنشان کرد: در طول سال به خصوص در هفته بانکداری اسلامی برنامه­های مختلفی در بانک مهر اقتصاد به منظور توسعه بانکداری اسلامی انجام می­شود که از آن جمله می­توان به انجام اقدامات راهبردی و هدفمندسازی برای پیاده سازی بانکداری اسلامی و ترویج فرهنگ و کارکردهای بانکداری اسلامی در بین مسئولین، مشتریان و آحاد مردم اشاره کرد.

 

فتح الهی نوا ادامه داد: تلاش یکپارچه و سازمان یافته در جهت همراه سازی شبکه بانکی کشور برای اجرای بانکداری اسلامی، بسترسازی برای کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ایجاد و توسعه اعتماد عمومی و برندسازی در حوزه بانکداری اسلامی و ارایه و انتشار عمومی دستاوردها و نوآوری­های بانک در حوزه بانکداری اسلامی از جمله اقداماتی است که به مناسبت هفته بانکداری اسلامی انجام می ­شود.

 

مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان عنوان کرد:  برای پیگیری مطالبات، علما و متدینین جلسه ایام هفته بانکداری اسلامی در بانک مهر اقتصاد نامگذاری شده است. اولین روز هفته(شنبه) با عنوان بانکداری اسلامی، فرهنگ بسیجی و مشتری مداری، دومین روز (یکشنبه) بانکداری اسلامی، امانت داری و شفافیت مالی و سومین روز (دوشنبه) بانکداری اسلامی، ترویج فقه جعفری و نظارت شرعی اشاره کرد.

 

وی اضافه کرد: چهارمین روز (سه­ شنبه) با عنوان بانکداری اسلامی، اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید و کارآفرینان، پنجمین روز (چهارشنبه) بانکداری اسلامی، سنت قرض الحسنه و ترویج ارزش­های اسلامی، ششمین روز (پنجشنبه) بانکداری اسلامی، همدلی و همزبانی دولت و ملت و هفتمین روز هفته (جمعه) با عنوان بانکداری اسلامی، روحیه بسیجی و نماز جمعه نامگذاری شده است.

 

به گفته فتح الهی نوا: با انجام کارهای مختلف در هفته بانکداری اسلامی انتظار می­رود دستاوردهایی مانند کاهش دغدغه مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و آحاد علما در مورد عملکرد نظام بانکی، زمینه سازی برای تحقق اقتصاد مقاومتی و انجام معاملات واقعی و کسب و کار حلال و توسعه عدالت اجتماعی و جلب نظر آحاد مردم خصوصا متدینین در مورد عملکرد بانک مهر اقتصاد در پیاده سازی احکام شریعت در حوزه بانکداری اسلامی حاصل شود.

 

این مسئول افزود: هموارسازی زمینه استقرار و پیاده سازی بانکداری اسلامی در سطح شعب، برجسته نمودن اهمیت هفته بانکداری اسلامی و پرداختن به مسایل و ابعاد فقهی و حقوقی معاملات بانکی در سطح جامعه، ایجاد دغدغه در بین مسئولین و آحاد جامعه نسبت به لزوم استقرار بانکداری اسلامی و ایجاد فرهنگ مطالبه­گری در بین مسئولین و آحاد مشتریان در جهت رعایت بیشتر موازین بانکداری اسلامی توسط شعب بانک­ها از جمله اهداف و دستاوردهای مورد انتظار در هفته بانکداری اسلامی است.

 

مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان در پایان گفت: مجموعه بانک مهر اقتصاد تلاش دارد با اجرای کامل قانون عملیات بانکی بدون ربا و ان شاءا... در آینده نزدیک بتوانیم با اجرای الگوی قانون عملیات بانکداری اسلامی چهره جدیدی در میان بانک ها و فعالان اقتصادی ایجاد نماید.

 

کد خبر 482377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha