به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مریم ناصح، مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران امروز (6تیر) با اعلام این خبر گفت: مسابقات قرآنی که هرساله از سوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به اجرا در میآید شامل مسابقه قرائت، حفظ ترتیبی، نسیم قرآن، تبیان و اشراق است.
وی مخاطبان مسابقه قرائت را طلاب پایه اول و دوم اعلام کرد و افزود: این مسابقه در سه مرحله مدرسهای، منطقهای و کشوری به اجرا درمیآید.
ناصح با بیان اینکه در زمینه حفظ ترتیبی قرآن کریم، حفظ 10، 15 و 20 جزو قرآن مورد رقابت میگیرد و تمام طلاب در مرحله منطقهای و کشوری به رقابت میپردازند، ادامه داد: در مسابقه نسیم قرآن، محتوای مسابقه، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم از کتب تالیفی سیدهادی محدث، حمیدرضا هرندی و ابوالفضل غلامی است و مخاطبان این مسابقه طلاب پایه دوم هستند که در مرحله مدرسهای و در مرحله منطقهای به رقابت میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: در مسابقه تبیان، محتوای مسابقه، تفسیر سورههای یس، حجرات، عنکبوت، لقمان، قصص و اسرا از حجتالاسلام قرائتی به شمار میرود که در میان طلاب پایه سوم و در مرحلههای مدرسهای و منطقهای اجرا میشود.
مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران یکی دیگر از مسابقات قرآنی حوزههای علمیه خواهران را مسابقه اشراق دانست و اظهار داشت: در این مسابقه حفظ موضوعی آیات قرآن و روایات همراه با ترجمه و جزوات حفظ موضوعی اشراق در میان طلاب پایه چهارم به رقابت گذاشته میشود و طلاب در 2 مرحله مدرسهای و منطقهای به رقابت میپردازند.
وی زمان در نظر گرفته شده برای اجرای مرحله مدرسهای مسابقات قرآنی حوزههای علمیه خواهران در رشتههای مختلف در سال جاری را از اول مهرماه لغایت نیمه آذرماه سال جاری دانست و افزود: مدارس علمیه نتایج مربوط به مسابقات را تا 20 آذرماه به معاونت فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران اعلام می کنند.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، ناصح اظهار داشت: شرط ورود به مرحله منطقهای تمام رشتهها، کسب حداقل 85 درصد از مجموع امتیازات مرحله مدرسهای است و ورود به مرحله کشوری با توجه به سطح امتیازات و تعداد شرکتکنندگان تعیین میشود.
وی اضافه کرد: در ضوابط اجرایی مسابقه قرآن، امتیازات مربوط به صحت قرائت، تجوید و وقف و ابتدا، احصا شده است.
پایان پیام/
نظر شما