به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی اکبر صافی اصفهانی مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در پرتو جذب، آموزش و سامان دهی مبلغان حوزوی در سه رتبه عمومی، تخصصی و نخبگانی، اصلی ترین تربیت کننده منابع انسانی فاخر و ارزشمند در حوزه تبلیغ و ترویج دین مبین اسلام و تشیع در استان اصفهان می باشد.
وی با بیان این که این دفتر، مبلغان عمومی خود را در 16 مناسبت مذهبی در طول سال بر حسب تقاضاهای واصل از سازمان تبلیغات اسلامی و دفاتر امامان جمعه، به بیش از 20 استان کشور برای اجرای برنامه های مذهبی و وعظ و خطابه اعزام می کند، افزود: از جمله مناسبت های مذهبی که همچون ماه مبارک رمضان، حجم بیشتری از اعزام مبلغ را به خود اختصاص می دهد، دهه اول محرم الحرام است بدین لحاظ رویه دفتر از دیر باز این بوده است که قبل از این اعزام بزرگ، مبلغان را به یک مجمع بزرگ فرا می خواند تا با استماع سخنان و رهنمودهای اندیشمندان و طلایه داران عرصه فرهنگ و اندیشه اسلامی و انتقال تجارب تبلیغی، بر دامنه اطلاعات تبلیغی خود بیفزایند و انگیزه ای مضاعف یابند.
حجت الاسلام و المسلمین صافی اظهار داشت: سخنران ویژه مجمع محرم امسال حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران می باشد.
وی در ادامه به برنامه ویژه این مجمع در ارتباط با برگزاری همایش سومین چهره ماندگار تبلیغی استان همزمان با برگزاری مجمع بزرگ مبلغان محرم، اشاره کرد و افزود: دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در راستای گرامیداشت منابع انسانی شایسته و تاثیر گذار در تبلیغ معارف قرآن و اهل البیت علیهم السلام سلسله همایش های تجلیل و بزرگداشت مقام شامخ مبلغان شایسته و ممتاز را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با تأکید بر این که اداره کل فرهنگی تبلیغی این دفتر تاکنون به برگزاری چهار همایش تجلیل از مبلغان در سطوح چهره های ماندگار و پیشکسوتان و مبلغان عمومی ممتاز اقدام کرده است، بیان داشت: همایش اولین چهره ماندگار تبلیغی استان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مهدی مظاهری در سال 1389، همایش دومین چهره ماندگار تبلیغی استان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ غلامرضا فیروزیان در سال 1390 بوده است.
وی ادامه داد: اولین همایش تجلیل از سه نفر پیش کسوتان تبلیغی استان حضرات آیات، آقایان حاج شیخ علی عبودیت،حاج شیخ احمد فقیهی وحاج سید حسن مهاجر در تیرماه 1393 و اولین همایش تجلیل از مبلغان عمومی با عنوان «همایش تجلیل از مبلغان عمومی شاخص و ممتاز» در آبان ماه 1393 انجام شد.
حجت الاسلام و المسلمین صافی تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در مجمع بزرگ مبلغان محرم سال 1394، افتخار دارد همایش سومین چهره ماندگار تبلیغی استان اصفهان را با تجلیل از آیت الله حاج شیخ یدالله رحیمیان دستجردی(حفظه الله) و همراه با قرائت پیام حضرت آیت الله العظمی مظاهری(حفظه الله) ریاست معظم حوزه علمیه اصفهان که در ارتباط با تجلیل از سومین چهره ماندگار تبلیغی استان صادر خواهند فرمود، برگزار نماید.
گفتنی است، آیت اله حاج شیخ یداله رحیمیان دستجردی در سال 1300 شمسی در محله «دستگرد خیار» اصفهان متولد می شوند. وی درنوجوانی ضمن کمک به پدر در امور کشاورزی، به فراگیری علوم ابتدایی پرداخته و در مقطعی به خاطر طبع روانی که درشعر داشته به همراه دایی خودشان مرحوم وحید دستجردی به تهران می روند و درمجله ارمغان به همکاری می پردازند.
بعد از مدتی به اصفهان مراجعت و به حوزه علمیه اصفهان وارد شده و نزد عالمان بزرگی چون آیت اله سید محمد حسین شریعت درچه ای، آیت اله شیخ محمد حسن عالم نجف آبادی، عارف واصل آیت اله میرزا علی آقا شیرازی، حضرت آیت اله ملاحسینعلی صدِّیقَین، آیت اله عبدالحسین طیب صاحب تفسیر گرانسنگ اطیب البیان و آیت اله سید حسین خادمی تلمذ نموده و علاوه بر بهره علمی از محضر این بزرگان، ازخصوصیات معنوی و انفاس قدسی هر یک از این اساتید برجسته، بهره های فراوانی به دست می آورند.
سپس راهی حوزه مقدسه قم شده و در درس مرجع علی الاطلاق تشیع حضرت آیت الله العظمی بروجردی و علامه طباطبایی و حضرت امام خمینی(ره) حاضر می شوند. در همین دوران است که ایشان به دستور مرحوم آیت اله العظمی بروجردی(ره) کتاب "منتقی الجمان فی احادیث الصحیح والحسان" تألیف صاحب معالم را برای اولین بار تصحیح و تحقیق می نمایند. پس از مراجعت به اصفهان ضمن وعظ و خطابه به تدریس سطوح عالیه حوزه علمیه می پردازند. در دوران مبارزات و نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(قدس سره)، آیت الله رحیمیان از اولین روحانیونی است که از سال 1340 مردم را به تقلید از حضرت امام(ره) فرا خوانده و از مرجعیت امام با افتخار و غرور یاد می کند و به دنبال آزادی حضرت امام خمینی درسال 1343، مجلس جشن باشکوهی دردستجرد برگزارمی کند که منجر به دستگیری وزندانی شدنش می شود.
از همان سال ها تا سال های آغازین پیروزی انقلاب، منزل ایشان همواره محل رفت وآمد بزرگان و اخیار حوزه و روحانیون مبارز بوده است و علاوه برعلمای اصفهان، شخصیت هایی مانند مرحوم شهید مطهری، شهید بهشتی، شهیدآیت، شهید مدنی، شهیدباهنر، علامه امینی، مرحوم فلسفی، مرحوم ربانی شیرازی وبسیاری از بزرگان دیگر به این منزل رفت و آمدهای مکرر داشته اند.
وی یکی از محوری ترین وکلای امام(ره) و سایر مراجع در امور وجوه شرعیه و امور حسبیه در اصفهان بوده و می باشند و سال هاست به کلیه طلاب حوزه های علمیه اصفهان و برخی استان های مجاور شهریه پرداخت می کنند.
وی از مصادیق بارز ساده زیستی و احتیاط درمصرف وجوه شرعیه بوده و هستند و تمام توانشان را صرف خدمت به اسلام و مردم می کنند و می توان گفت از مصادیق بارز و مثال زدنی"قلیل المؤونه وکثیر المعونه" به شمار می آیند. قریب هفتاد سال وعظ و خطابه در عرصه منبر، برنامه بسیار موفق و پر استقبال بیان احکام در رادیوی اصفهان به مدت 25 سال بطور مستمر، تاسیس و ساخت چند مسجد، تاسیس و مدیریت موفق مدرسه علمیه خواهران در اصفهان به نام مدرسة الریحانه از جمله کارکردها و خدمات اجتماعی این مبلغ و استاد فرزانه حوزه علمیه اصفهان است.
نظر شما