منصور منصوری، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهگلان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: 13 پایگاه فعالیت های تابستانی و 10 مدرسه قرآن در شهرستان دهگلان پذیرای دانش آموزان در طول تعطیلات تابستان هستند.
وی اظهار داشت: این مدارس که در دو ترم گذشته به عنوان مدرسه قرآنی فعالیت داشتند در تابستان امسال به عنوان مدرسه قرآنی و پایگاههای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان فعالیت دارند.
منصوری خاطرنشان کرد: در مدارس قرآن کلاسهای روخوانی و روانخوانی، مفاهیم، حفظ، احکام، قصه گویی قرآن، خوشنویسی آیات قرآن، تصویرگری قصص قرآنی و... تشکیل شده و در کنار این فعالیتها دانشآموزان میتوانند از ورزش، اردو و بازدید هم استفاده کنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهگلان در ادامه با بیان اینکه مدارس قرآن به عبارتی کانون محله بوده و به ارائه برنامهها و آموزشهای قرآنی برای تمامی اعضای محله میپردازند، افزود: علاوه بر دانشآموزان، تمامی اعضای خانوادهها در محلات هم به مدارس قرآن مراجعه کرده و در فصل تابستانی این مدارس ثبتنام کردند.
منصوری تصریح کرد: هر چند که تعداد مدارس قرآن در سال تحصیلی آینده افزایش ندارد اما مدارسی که احساس میکنند امکانات و توانمندیهای لازم برای اداره یک مدرسه قرآن را دارند، میتوانند درخواست تبدیل شدن به مدارس قرآن را داده و در صورت موافقت به مدارس قرآن تبدیل شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: از سوی دو خیر دهگلانی پنج هزار و 300 متر مربع زمین به این اداره اهدا شد که این اقدام خیرین در راستای کمک به امر مقدس مدرسهسازی و در راستای رفع کمبود فضاهای آموزشی انجام شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهگلان در ادامه افزود: از این 5 هزار و 300 متر مربع زمین، یک قطعه به مساحت سه هزار و 750 متر مربع در روستای هلیزآباد و قطعه دیگری به مساحد یکهزار و 600 متر مربع در روستای کاکه جوب به آموزش و پرورش اهدا شده است.
منصوری، کمک به مدرسهسازی در راستای فرآهم کردن زمینه تحصیل دانشآموزان را امری ضروری و اقدامی خداپسندانه دانست و اظهارداشت: خیرین مدرسهساز با نیک اندیشی و اهدای مال خود در راستای تحقق هدف یاد شده تلاش ارزندهای انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه خیرین با کمکهای خود کمبودها را جبران میکنند، خاطرنشان کرد: این حرکت خیرین کمک به توسعه فرهنگی منطقه است.
پایان پیام/
نظر شما