ترويج و صيانت از فرهنگ عفاف و حجاب نيازمند آموزش بنيادي و مستمر است

استان ها: استاندار خوزستان، ترويج و صيانت از فرهنگ عفاف و حجاب را نيازمند آموزش بنيادي و مستمر در سطوح مختلف دانست.


به گزارش خبرگزاري شبستان از اهواز، دکتر سيد جعفر حجازي، استاندار خوزستان، شب گذشته(26 مهر) در جلسه ستاد صيانت از حقوق شهروندي با موضوع فرهنگ و عفاف که در سالن جلسات استانداري برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: براي ترويج و صيانت از فرهنگ عفاف و حجاب بايد آموزش‌‌هاي بنيادي و مستمر در سطوح مختلف مجموعه‌هاي جامعه شامل خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع در قالب برنامه‌‌هاي پر محتوا، تأثيرگذار و زمان‌ بندي شده در کوتاه مدت و دراز مدت انجام شود.

وي بر لزوم نهادينه‌کردن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه تأکيد کرد و با اشاره به حساسيت مقام معظم رهبري و مسئولان نظام به بحث حجاب و عفاف اجتماعي، افزود: کارگروه حجاب و عفاف ذيل کارگروه ستاد صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي تشکيل مي‌شود‌.

دکتر حجازي، تأمين امنيت اجتماعي مردم را از اهداف مهم ستاد صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي خواند و تصريح کرد: اگر به اين مسائل به درستي پرداخته شود، مردم به حقوق و وظايف اجتماعي خود آشنا مي شوند.

وي با بيان اينکه اعتقادات مذهبي، تدين و زندگي زناشويي در نظام اجتماعي موجب تحکيم بنيان خانواده و سوق يافتن جوانان به ازدواج مي‌‌شود، به دستور رييس جمهور به وزير کشور مبني بر تشکيل ستاد صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي اشاره و اظهار کرد: بايد با فراگير کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه تلاش کنيم تا جوانان و نوجوانان بيش از پيش به اين فرهنگ گرايش پيدا کنند.

استاندار خوزستان، با بيان اينکه امنيت اجتماعي، حفظ توانمندي براي صيانت از هويت جامعه است، خاطر نشان کرد: بايد براي پويايي، ترقي و تعالي جامعه و جلوگيري از ناهنجاري‌هاي اجتماعي و ناامني، برنامه اي مدون و منسجم داشته باشيم.

وي تقويت بيش از پيش فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان يکي از زير‌بنايي‌ترين نمودهاي ارزشي را وظيفه همه نهادها به ويژه دستگاه‌‌هاي فرهنگي دانست و ياد آور شد: نشر و اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف بايد همراه با منش در رفتار، کردار، گفتار، نيات و عمل بوده و اين مهم در بدنه دولت توسط مديران و کارکنان بايد به عنوان يک الگو نمود بيشتري داشته باشد.

دکتر حجازي، رويکرد توسعه و ترويج ارزش‌‌ها را لازمه جامعه اسلامي دانست و تأکيد کرد: همه دستگاه‌‌ها به نوعي مي‌‌توانند با تأمين پشتيباني‌‌‌هاي لازم، زمينه را براي آموزش، ترويج و ارتقاي فرهنگ حجاب، عفاف، امر به معروف و نهي از منکر و از همه مهم‌‌تر تقويت معارف قرآني فراهم کنند.

وي اذعان کرد: دستگاه‌‌هاي فرهنگي در زمينه ترويج و اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف، دستگاه‌‌هاي انتظامي و امنيتي در مبارزه جدي با بدحجابي و بي‌عفتي، دستگاه‌هاي اجرايي و خدماتي در زمينه فراهم کردن پوشش مناسب و الگويي، دستگاه‌‌هاي تبليغي در زمينه ارشاد و مشاوره و دانشگاه‌‌ها و آموزش و پرورش هم در خصوص تدوين برنامه‌‌هاي ترويجي تلاش کنند.
 

کد خبر 50

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha