جشن های نیمه شعبان فرصت تعمیق فرهنگ انتظار است

مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، جشن های نیمه شعبان را فرصت مناسبی برای تعمیق فرهنگ انتظار دانست و گفت: عمده محوریت اعیاد بزرگ اسلامی باید در جهت بهره گیری از رشد معرفتی دینی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، شب گذشته (14 تیر) در نشست جمعی از فعالان دانشجویی تبریز به تحلیل فرصت های فرهنگی در جشن های نیمه شعبان برای تعمیق فرهنگ مهدویت و انتظار پرداخت.


حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست، با بیان اینکه در جشن های بزرگ مذهبی همچون نیمه شعبان و یا مبعث و اعیاد بزرگ فعالیت های متنوعی می توان انجام داد، گفت: به طور شاخص و عمده 2 مقوله شادی و نشاط و همچنین جهش های آموزشی فرهنگی در این ایام وجود دارد.


رحمانپرست افزود: شادی و نشاط بایستی در قالب های متنوع و البته با رعایت حدود شرعی باشد که خوشبختانه در متون دینی این موارد بسیار متنوع و کافی است و البته فعالیت در این زمینه نیز نیازمند متخصصان برحسته فرهنگی و تربیتی است.


مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور خاطرنشان کرد: البته عمده محوریت اعیاد بزرگ اسلامی باید در جهت بهره گیری از رشد معرفتی دینی باشد که با توجه به آمادگی روحی و ذهنی مخاطبان دینی از این ایام به فرصت های جهشی آموزش فرهنگی تعبیر می شود.


وی افزود: بر اساس تجارب و تحقیقات موجود در مناسبت های مذهبی افراد بسیار مستعد فراگیری و تحول درونی هستند و معمولا فرصت کافی نیز از سوی افراد جامعه برای بهره مندی معنوی از این ایام نیز در نظر گرفته می شود که برنامه ریزی صحیح در این زمینه بسیار می تواند مفید باشد.


مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور اظهار کرد: جشن های نیمه شعبان فرصت مناسبی برای تعمیق فرهنگ انتظار است، چرا که این ایام یاد آور به وقوع پیوستن بزرگترین تحول در حیات بشری پس از بعثت انبیا است و بسیار باعث تاسف خواهد بود که از این ایام تنها در جهت شادی و نشاط استفاده شود.


وی لزوم بازنگری در بسیاری از مولفه های موجود در فرهنگ انتظار را یادآور شد و تاکید کرد: باور کودکان ما از امام مهدی و شرایط ظهور باید تغییر کند، چرا که متاسفانه در ذهن بسیاری از نوجوانان و حتی افراد بزرگسال دوران ظهور یک دوران به هم ریختگی و درگیری است در حالی که با ظهور آخرین ذخیره الهی ثبات و امنیت حقیقی در جهان گستره خواهد یافت و این ثبات و امنیت به معنای خونریزی و نابودی بشریت و پدید آمدن انسان های دیگر نیست.


پایان پیام/ 

کد خبر 50037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha