به گزارش خبرگزاری شبستان،روزنامه ال موند چاپ اسپانیا به مناسبت برگزاری کنگره اروپایی همبستگی با مردم بحرین در مادرید ، با دو نفر از شرکت کنندگان بحرینی در کنگره مذکور به نامهای جعفر الحسابی و سعید الشهابی مصاحبه نموده است.
این روزنامه در خصوص بیوگرافی جعفر الحسابی نوشته است : ایشان در گذشته زندانی سیاسی بوده و رهبر جنبش برای دموکراسی در بحرین تلقی می گردد . وی در لندن زندگی می کند و می گوید برای نخستین بار در سال 1995 به علت تهیه نشریه ای بازداشت و پس از آزادی به انگلستان مهاجرت کردم. در سال 2005 به بحرین بازگشته و به محض ورود به فرودگاه در برابر خانواده ام بدون هیچ دلیلی بازداشت شدم.
وی افزوده است : ماموران حکومت بحرین مرا در سلولی کوچک زندانی و شکنجه کردند تا به جنایاتی که انجام نداده بودم ، اعتراف کنم. 40 روز تمام در زندان انفرادی بوده و مرا کتک می زدند.
زمانی نیز که می خواستم بخوابم مرا با ضربات پی درپی بیدار کرده و از الکترو شوک استفاده می کردند. در این جریان قضات بحرین که شاهد شکنجه شدن من بودند نه تنها اجرای عدالت و نقش خود را فراموش کرده بودند ، بلکه سفارت انگلیس با وجود دارا بودن تابعیت انگلیسی ام ، هیچ اقدامی نکرد.
در ادامه مقاله به جمعیت یک میلیون نفری بحرین اشاره و گفته شده با وجود جمعیت 70 درصدی تشیع ، رژیم آل خلیفه که از سنی ها می باشد بر این کشور حکومت می کند.
سعید الشهابی نیز در این مصاحبه گفته است : در سال 1981 ، 71 نفر در بحرین شکنجه شده و در سال 1999 حدود 40 نفر زیر شکنجه کشته شدند.
وی تاکید کرد تظاهرات 14 مارس ، اقدامی صلح آمیز بود و حتی یک لاستیک آتش زده نشد.
با این وجود ، کشور به حالت اضطراری در آمد و مجازات اعدام که از سال 2007 انجام نشده بود ، دوباره صورت گرفت. در ادامه مقاله آمده است : یکی از جنبه هایی که دو معترض بحرینی با ورود خود به اسپانیا به دنبال آن هستند ، در هم شکستن دیوار سکوتی است که نسبت به وقایع بحرین بوجود آمده است.
نظر شما