به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، نشست گزارش عملکرد اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس با حضور حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس،لاله افتخاری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ، گلناز نصراللهی، مدیر کل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت، علی اکبرزاده، مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش،علی طاهری، معاون مرکز امور اصناف وزارت صنعت معدن و تجارت، چتر فیروزه، نماینده اتاق اصناف ایران و یوسفی فر،نماینده اتحادیه پوشاک پیش از ظهر امروز سه شنبه 17 اذر در تالار وحدت برگزار شد.
گلناز نصراللهی، مدیر کل دفتر نساجی وزارت صنعت و معدن و تجارت در این نشست با اشاره به اقدامات و فعالیت های وزارتخانه مطبوعش در بخش حمایتی مد و لباس ، گفت: در بخش صنعت نساجی و پوشاک یکی از مواردی که اهمیت دارد استفاده از مد و طراحی در جایگاه خودش است؛ با تصویب قانون ساماندهی مد و لباس ما تمام تلاشمان را کردیم که از این قانون در صنعت نساجی و پوشاک پیروی کنیم.
وی افزود: شاید برداشت های اشتباهی در جامعه بود که منظور استفاده از مد، مدهای غربی است یا استفاده از مد جامعه را می برد به سمت مصرف گرایی، ما از قانون ساماندهی مد و لباس در مد و طراحی برای گسترش صنعت نساجی استفاده کردیم و اگر ما از این قابلیت استفاده نکنیم مجبور به واردات هستیم.
مدیر کل دفتر نساجی وزارت صنعت و معدن و تجارت اظهار داشت: وزارتخانه برای ما وظایفی را در بخش تولیدو در بخش مصرف تعیین کرده است. در بخش تولید پوشاک باید بوسیله الیاف طبیعی تولید شود، همچنین ما در بخش تولید از طراحان پوشاک بهره ببریم، در همین بخش طراحان با وزارتخانه ما خیلی همکاری داشتند و بسیاری از واحدهای نساجی طراحانی را که مطابق میل جامعه طراحی می کنند را استخدام کردند، استفاده از طراحان در صنعت نساجی افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: از سال 92، 50 هزار تن ظرفیت تولید پارچه با الیاف طبیعی افزایش پیدا کرده است و در همین زمینه رقابتی را با محصولات وارداتی ایجاد کرده ایم. در بخش پوشاک ما اخیرا اقدامات خوبی را با هماهنگی بخش خصوصی انجام داده ایم.
نصراللهی از راه اندازی ساماندهی صنوف در وزارت صنعت و معدن و تجارت خبر داد و گفت: کارگروهی یک سال پیش با دستور وزیر آغاز بکار کرد و در همین کارگروه سند راهبردی را سفارش دادیم که در این سند صنوف ساماندهی می شوند تلاش داریم از این طریق پوشاک صنعتی را توسعه دهیم.
مدیر کل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه یکی از مواردی که قانون ساماندهی مد و لباس بر عهده وزارتخانه ما گذاشته بود تولید چادر بود،گفت: در همین راستا واحد تولید چادر مشکی در کشور راه اندازی می شود.
نصراللهی خاطر نشان کرد: ما در کشور نیاز به 450 هزار تن پوشاک مردانه و زنانه داریم، 300 هزار تن در کشور قابل تولید است، بر اساس آمارهای جهانی حدود 1 میلیارد دلار واردات پوشاک به طرف ایران است، اما آنچه که آمار گمرکات می گوید 9 تا 10 میلیون دلار پوشاک به صورت قانونی وارد کشور می شود.
نظر شما