ضرورت استفاده از ظرفیت‌های سرمایه گذاری برای توسعه استان

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های سرمایه گذاری برای توسعه استان، گفت: آمادگی هرگونه حمایت و همکاری با صندوق ذخیره فرهنگیان برای سرمایه‌گذاری در استان را داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه اله خدمتگزار امروز (15 دی) در کارگروه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار کرد: عزم و ارداه جدی در مدیران استانی برای تشویق و جلب سرمایه‌گذار برای ایجاد رونق اقتصادی در استان وجود دارد.

 

وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی قابلیت های سرمایه‌گذاری فراوانی دارد، افزود: در این راستا آمادگی هرگونه حمایت و همکاری با صندوق ذخیره فرهنگیان برای سرمایه‌گذاری در استان را داریم.

 

استاندار خراسان جنوبی پیشنهاد داد: در یک بازه زمانی یک‌ ماهه پروژه های قابل اجرا در استان توسط گروهی متشكل از نمايندگان صندوق ذخيره فرهنگيان و نمايندگان دستگاه‌های اجرایی استان در بخش های مختلف برای سرمایه‌گذاری بررسی شود.

 

سید مهدی رمضانی، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به پتانسیل ها و فرصت های اقتصادی، سرمایه گذاری و تجاری استان گفت: رتبه اول در تولید زرشک و تولید عناب، رتبه دوم در تولید زعفران، رتبه سوم در تولید گیاهان دارویی، رتبه پنجم در تولید پنبه، پسته و گل نرگس و رتبه ششم در تولید انارکشور دانسته و احداث کارخانه تولید خوراک دام و طیور، فرآوری زرشک و انار، فرآوری و بسته‌بندی زعفران از قابیلت‌های بخش کشاورزی استان است.

 

رمضانی وجود20 شهرک و ناحیه صنعتی فعال در سطح استان بستر مناسب جهت استقرار صنایع و وجود صنایع با تولیدات صنعتی چون تایر، سیمان، کاشی و سرامیک، اکسید منیزیم، کنسانتره زغالسنگ، پودرهای میکرونیزه معدنی، شمش منیزیم را از جمله قابلیت های استان در بخش صنعت عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه منابع ارزشمندی از مواد معدنی فلزی و غیرفلزی با ذخیره قطعی بیش از ۱/۵میلیارد تن در استان وجود دارد، افزود: ظرفیت های تاریخی، مذهبی، فرهنگی و طبیعی در توسعه گردشگری پرداخت و سرمایه گذاری در مناطق نمونه و روستاهای هدف گردشگری، احداث هتل و رستوران از جمله پروژه های اولویت دار سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان است.

 

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی استقرار استان در مسیر بزرگراه های آسیایی و مرکز ثقل محور ترانزیتی شرق ایران، وجود منطقه ویژه اقتصادی در مرکز استان و مرز ماهیرود، وجود دو گمرک رسمی و چهار بازارچه مرزی و امکان بهره گیری غنی از انرژی های تجدید شونده خورشیدی و بادی را از جمله مزیت های استان خراسان جنوبی برشمرد.

 

کد خبر 513176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha