به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، سردار حسن بیات، از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عصر گذشته(۲۷دی) در یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه تبریز با بیان اینکه از این جلسات باید بهره های معنوی داشته باشیم، افزود: برگزاری برنامه های این چنینی باید تداوم داشته و منحصر به ایام خاصی از سال نباشد.
وی با اشاره به پیشرفتهای جمهوری اسلامی اسلامی ایران در تمامی حوزهها به خصوص حوزه علمی ادامه داد: متاسفانه عمل ما به تناسب با پیشرفت علم نبوده است و به جرات می توان گفت، علم بی عمل یکی از مشکلات و معضلات فعلی جامعه ماست.
بیات ادامه داد: باید بدانیم نسبت به حرف هایی که می زنیم مسئول هستیم، نباید در وهله اول از دیگران شروع کنیم بلکه باید اصلاح و عمل به علمهایمان را از خودمان آغاز کنیم.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با تبیین تفکر استراتژیک ابراز داشت: از زمانی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شده، استکبار جهانی منافع خود را در خطر دیده و طبیعی است که استکبار جهانی و بخصوص آمریکا، خواهان نابودی انقلاب اسلامی باشد.
بیات عنوان کرد: تخاصم بین حق و باطل همچنان ادامه دارد و وقایعی همچون قضیه آذربایجان، بمباران دانشگاه تبریز، غائله کردستان همه و همه دال بر اثبات این مدعاست.
وی تصریح کرد: آمریکا درصدد است که برخورد با تمدن و کشورها را به برخورد درون تمدنی تبدیل کرده و از این طریق باعث ایجاد اختلاف و تفرقه شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه استکبار جهانی از تقویت جهانی اسلام، هراس دارد، ادامه داد: آمریکایی ها به عنوان سلف انگلیسی ها، القاعده را درست کردهاند و میخواهند تمدن اسلامی را در درون خود نابود کنند.
وی با بیان اینکه ایجاد جنگ و اختلاف در بین کشورهای اسلامی و بخصوص منطقه خاورمیانه از مهم ترین استراتژیهای استکبار جهانی است، افزود: آمریکا و سردمدارانش تمامی جنگهای منطقهای بخصوص جنگهای منطقه خاورمیانه را کنترل میکنند تا مبادا روزی، همین ارتش های کوچک جنگی، تهدیدی برای آن ها محسوب شوند.
بیات، با انتقاد از تشکیل ارتش های بی صاحب در مناطق نزدیک به مقاومت ادامه داد: متاسفانه این ارتش های کوچک که بی در و پیکر و بی صاحب هستند در کوتاه ترین زمان ممکن صاحب درآمدهای میلیاردی شده اند، این ارتشها هم در دل داعش و هم در طرف مقابل وجود دارند.
وی با بیان اینکه داعش، نتیجه یک سلفی گری است، ادامه داد: به جرات میگوییم که داعش، یک منشا خارجی دارد و برخی تندروهایی که درون اسلام هستند امروز تبدیل به داعش شده اند، اعضای داعش انسانهایی هستند که در هزاران کیلومتر آن طرف تر از مرزهای محور مقاومت، زن و فرزند خود را در اروپا رها کرده اند و آمده اند که عملیات انتحاری انجام دهند.
این فرمانده دفاع مقدس گفت: داعشیان، بازیچه های دست آمریکا، اسراییل و عربستان ملعون و ماری در دست آنها هستند که در آینده نزدیک تبدیل به اژدهایی می شود و در درجه اول، عربستان را میبلعد.
به گفته این فرمانده ارشد سپاه، آمریکا و سایر کشورهای همسو با استکبار جهانی داعش را ایجاد کردند تا حرکت و فعالیت مقاومت اسلامی را محدود و تضعیف کنند.
بیات، در بخش پایانی سخنان خود با خاطره گویی از شهدای مدافع حرم و محور مقاومت گفت: شهدا انسانهای وارسته و متواضعی بودند که جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند و به دیدار معبود خویش شتافتند.
آزادی انقلاب اسلامی به برکت خون شهداست
محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز نیز در ادامه گفت: شهدا، رسالت اصلی دانشگاه را به شکل عینی، بازتعریف کردند و سربلندی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ما به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه ۲۷دی ماه، روز بسیار بزرگ و نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه تبریز و حتی کشور است، ادامه داد: در غم از دست دادن چنین انسان های وارسته و خداشناسی، متاثریم ولی از سوی دیگر به حال آن ها غبطه می خوریم.
وی ادامه داد: ما افتخار میکنیم که دانشگاه تبریز را با مشهدالشهدای دانشگاههای کشور بودن، به همگان بشناسانیم و نه با گفتن قدمت دانشگاه و ...، شهدا کاری کردند که رسالت اصلی دانشگاه را به شکل عینی، بازتعریف کردند.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه سخنان خود با بیان اینکه نباید دانشگاه اسلامی را در لابه لای کنگره ها جستجو کرد، عنوان کرد: دانشگاه اسلامی با رشادتها و از خود گذشتگی های شهداست که می تواند به بهترین شکل ممکن شناسانده شود.
پورمحمدی تصریح کرد: نبرد حق و باطل همچنان ادامه دارد و به راستی که «کل یوم عاشورا و کل ارض کریلا» در جهان ادامه دارد.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به خصایصی از شهدا ادامه داد: شهدا نیازمند برگزاری این جلسات و همایش ها نیستند بلکه ما نیازمند این هستیم که با برگزاری جلسات این چنینی، به خودمان تذکر داده و سعی کنیم راه آنان را با الگوسازی ادامه دهیم.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در سایه رشادت ها و مجاهدت های تیم دیپلماسی و هدایت های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای توانسته است که استکبار جهانی را بر سر میز مذاکره بنشاند.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: جمهوری اسلامی ایران توانسته است پیروزی و حق بودن خود را به جهانیان ثابت کند.
بسیجی گمنام است
مجید حسینی، از جانبازان و بازماندگان حادثه بمباران ۲۷دی در دانشگاه تبریز نیز در ادامه با چشمانی اشک آلود از این حادثه و شب وقوع حادثه را آغاز کرد.
وی گفت: چند هفته مانده به شروع کار، یکی از فرماندهان در دانشگاه سخنرانی داشت و از افرادی که شرایط حضور در جببه را نداشتند دعوت کرد تا در تهیه و ساخت مهمات به رزمندگان اسلام کمک کنند؛ تعدادی از شهدای حادثه ۲۷دی ماه، جانباز بودند و تعدادی نیز برای بارهای متوالی در جبهه های جنگ حق علیه باطل شرکت داشتند و حتی برخی تنها فرزند خانواده بودند.
حسینی با بیان اینکه محمد حسین حسین زاده، سر تیم ما در تولید و ساخت قطعات خمپاره بود، تصریح کرد: ما به مفهوم واقعی بسیجی، در کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز کار میکردیم و هیچ ادعایی نیز نداشتیم.
وی گفت: هیچ ارگانی به ما گواهی نداده که شما بسیجی هستید، به همین دلیل می گوییم بسیجی گمنام هستیم؛ شهدا بمباران ۲۷ دی با بقیه شهدا، فرق دارند، چون هم شهدا و هم بازماندگان این حادثه افرادی بی ادعا هستند.
استفاده از عنوان شهدای جبهه مقاومت به جای شهدای مدافع حرم
احمدرضا بیضایی، برادر شهید مدافع حرم نیز در ادامه این برنامه به خاطره گویی پرداخت و گفت: شهدای ۲۷دی دانشگاه تبریز، سند مظلومیت جمهوری اسلامی و سند ستم و تجاوز متجاوزین است.
وی در ابتدای سخنان خود بر لزوم استفاده از عبارت شهدای جبهه مقاومت به جای عبارت شهدای مدافع حرم تاکید و اظهار داشت: متاسفانه با گذشت بیش از ۲۷سال از دوران دفاع مقدس،هنوز که هنوز است غبار محجوریت از چهره دفاع مقدس زدوده نشده است.
به گفته وی، کاری که رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی انجام می دهند، کاری بسیار بزرگ و با ارزش است، متاسفانه برخی افراد نه تنها به تقویت جبهه مقاومت کمکی نمی کنند بلکه با کارهای نسنجیده خود در حق شهدا و رزمندگان، خیانت می کنند.
بیضایی ادامه داد: حتی شهادت شهدای جبهه مقاومت اسلامی با شهدای دفاع مقدس تفاوت دارد، شهدای جبهه مقاومت، افرادی هستند که هزاران کیلومتر دورتر از خاک خود و بدون اینکه هموطنی بر سرشان باشد جان خود را تقدیم خدای خویش کرده اند.
وی به یکی از خاطرات خود با شهید محمودرضا بیضایی به نقل از مادر شهید پرداخت و تصریح کرد: در هنگام وقوع زلزله منجیل، محمدرضا بیضایی، ۹ ساله بود، به محض اینکه خبر وقوع زلزله در منجیل و نیاز آسیب دیدگان به کمک های مردمی را شنیده بود سراسیمه به خانه آمد؛ از مادرم خواست که به مردم زلزله زده کمک کنیم، مادرم از او خواسته که تا عصر صبر کند و بعد از بازگشت پدرم، مبلغی به عنوان کمک به مردم «منجیل»، اختصاص دهد.
بیضایی خاطرنشان کرد: محمودرضا متوجه شده بود که یک پتوی نو در خانه هست، اصرار داشت که این پتو را به ستاد کمک رسانی به مردم زلزله زده منجیل برساند ولی مادرم ممانعت کرده بود، پس از مدتی مادرم متوجه می شود که پتوی نو در خانه نیست و علتش را از محمودرضا جویا می شود که وی پس از عذرخواهی از مادرم می گوید:«نمی توانستم تا عصر صبر کنم که پدر بیاید، چون کمک رسانی به مردم زلزله زده باید هرچه سریع تر انجام می شد».
در پایان این مراسم با اهدای لوح از تعدادی از خانواده شهدا و بازماندگان بمباران ۲۷ دی دانشگاه تبریز و همچنین خانواده شهدای مدافع حرم تجلیل شد.
نظر شما