با یک جستجو ساده در سامانه های مختلف وزارت کشور از نام «محمد آباد»، در می یابیم که از این نام در کشور تعداد زیادی وجود دارد، برخی از آنان پسوند و پیشوندهایی هم دارند، اما آنچه که می تواند یکی از این روستا ها را از دیگر جدا و متمایز کند، انجام کارهای بزرگی است که شاید در پایتخت هم انجام نشده باشد.
روستای محمدآباد استهبان استان فارس، توانسته با یک گام بلند خودش را از همرده هایش جدا کند و به نقطه ای درخشان در جغرافیای استانی و حتی کشور باشد، شاید کمتر کسی فکرش را می کرد که یک روستا با یک کار عظیم بتواند معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرمانده قرارگاه امام حسین (علیه السلام) سپاه پاسداران و برخی از نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری را به سوی خود فرا بخواند.
مردم این روستای یک هزار و 300 نفره که اتفاقا 6 شهید را به اسلام و انقلاب هدیه کرده است، توانسته اند با راه اندازی یک موسسه بزرگ قرآنی، کاری کنند کارستان؛ تربیت سالانه 40 حافظ قرآن کریم در سراسر کشور یکی از کارهایی است که محمد آباد فارس را به قرآن آباد ایران تبدیل کرده است.
حجت الاسلام علیرضا شاهسونی، رئیس موسسه قرآنی بیت الاحزان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) با اشاره به اینکه این موسسه از سال 75 در این روستا آغاز به کار کرد، گفت: این موسسه توانسته در 12 استان و حدود 50 شهرستان کشور، 146 شعبه ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه نخستین مدرسه حفظ و تفسیر یک ساله قرآن کریم در این روستا شکل گرفت و اکنون در این 12 استان فعالیت دارد، افزود: این موسسه تاکنون قریب به یک هزار و 300 حافظ کل قرآن را به ایران اسلامی هدیه کرده است.
شاهسونی با اشاره به اینکه حسینیه صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) روستای قرآن آباد ایران با موافقت مردم به مدرسه شبانه روزی حفظ تخصصی تبدیل شده است و سالانه بیش از 30 الی 40 حافظ کل در این حسینیه تربیت می شود، تاکید کرد: این فعالیت عظیم فرهنگی به برنامه های روتین حسینیه ضربه ای وارد نکرده، بکله باعث شده است تا رونق در حسینیه و مساجد این روستا روی دهد به نحوی که نماز جماعت سه گانه در 2 مسجد و حسینیه روستا برگزار می شود.
این فعال قرآنی با اشاره به اینکه این روستا 63 حافظ کل قرآن کریم دارد و تاکنون 700 حافظ جز نیز به جامعه معرفی کرده است، افزود: معرفی 38 طلبه و روحانی از میان مردم قرآن آباد به جامعه، امری مثال زدنی است.
حجت الاسلام شاهسونی با اشاره به اینکه پیرترین فرد که اکنون در حال حفظ قرآن بوده، پیرمردی 62 از استان کرمان است که مدرسه شبانه روزی قرآن آباد در حال حفظ آیات وحی است، تاکید کرد: کوچکترین فرد نیز 12 سال دارد که اینها به شکل استثنا هستند چرا که قوانین مدارس افراد 14 تا 22 سال را جذب می کند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون حدود 700 خواهر و 600 برادر حافظ کل قرآن به جامعه معرفی شده اند، اظهار داشت: برای نیل به ازدواج آسان، کانون ازدواج «جوانان فاطمی» با هدف ازدواج جوانان حافظ کل قرآن با یکدیگر راه اندازی شده است و تاکنون ازدواج های مبارک اینچنینی در محمدآباد انجام شده است.
در این روستا خانواده هایی زندگی می کنند که هفت یا هشت حافظ کل قرآن را به جامعه تحویل داده اند.
با آن اندکی از این دریای عظیم ذکر شد، می توان به راحتی دریافت چرا این روستا با همتایانش تفاوت دارد.
گزارش: محسن تورع
نظر شما