84 درصداز هزینه آسایشگاه خیریه کهریزک توسط کمک های مردمی تأمین می شود

مدیرعامل موسسه کهریزک گفت: 84 درصد از هزینه های آسایشگاه خیریه کهریزک از طریق کمک های مردمی و 16 درصد از طریق سازمان های دولتی تأمین می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حسن احمدی، مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک امروز در نشست خبری با اشاره به تاریخچه آسایشگاه کهریزک گفت: آسایشگاه خیریه کهریزک توسط دکتر حکیم زاده رئیس سابق بیمارستان فیروزآبادی شهرری در سال 51 تأسیس شد.

 

وی اظهار کرد:در آن سال آسایشگاه کهریزک تنها شامل دو اتاق مخروبه و در کنار روستای کهریزک در زمینی به مساحت هزار متر مربع بود و بعد از تلاش‌های بسیار مؤسسه آسایشگاه کهریزک و همراهانش، امروز به فضای 42 هزار مترمربع هکتار و زیر بنای 160 هزار متر مربع رسیده است.

 

احمدی افزود: آسایشگاه کهریزک  امروزه همانند شهر کوچکی  است که مجهز به بخش‌های مختلف درمانی از جمله فیزیوتراپی و واحدهای مختلف آموزشی و حمایتی شده است.


 مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه در آسایشگاه کهریزک 1750 مددجو و سالمند بیمار ام اس وجود دارد، تصریح کرد: در این آسایشگاه بیش از  یک هزار پرسنل موظف و حدود 750 بانوی نیکوکار و 50 آقای نیکوکار کمر به همت بسته اند.

 

وی با بیان اینکه بخش بانوان نیکوکار یکی از مهمترین بخش های تشکل های مردمی ما است، تصریح کرد: روزانه 200 نفر از شمال، غرب و جنوب تهران برای شستشوی مردان و زنان مددجو به آسایشگاه  کهریزک مراجعه می کنند.

 

وی با اشاره به مراکز تأسیس شده توسط مؤسسه خیریه کهریزک در کشور خاطر نشان کرد: دومین مرکزی که توسط کهریزک تأسیس شد، در استان البرز و در محمدشهر کرج بود که این مرکز دارای فضای بسیار مناسبی برای کودکان ذهنی و جسمی است و در این مجموعه بیش از هزار و 500 معلول و سالمند نگهداری می‌شود.

 

احمدی افزود: بخش دیگری که با حمایت مؤسسه کهریزک در جنوب تهران تأسیس شد، مرکز درمانی به نام خیریه‌ جوادالائمه (ع) بود که این مرکز آمادگی دارد، روزانه بیش از هزار و 500 نفر از مراجعه کنندگان را پذیرش کند، ضمن اینکه افراد نیازمند به طور رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند.


وی با بیان اینکه بودجه آسایشگاه کهریزک توسط مردم تأمین می شود، خاطرنشان کرد: ما دارای 35 نمایندگی در سطح تهران هستیم که کمک های مردمی را به صورت نقدی و غیرنقدی جمع آوری می کنند.

 

احمدی با اشاره به اینکه آسایشگاه کهریزک در کشورهای غربی  نیز دارای نمایندگی است، خاطرنشان کرد: ایرانیان مقیم کالیفرنیا، لندن، پاریس، آلمان و تورنتو برای خود تشکل هایی به نام کهریزک تأسیس کرده اند، که از آن طریق کمک های انسان دوستانه خود را  انجام می دهند.

 

وی هزینه سال گذشته آسایشگاه کهریزک را 16 میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: هزینه هر مددجو در کهریزک غیر از هزینه های سرمایه گذاری شده 700 تا 900 هزار تومان است.

 

مدیرعامل موسسه کهریزک تصریح کرد: 84 درصد از هزینه های آسایشگاه خیریه کهریزک از طریق کمک های مردمی و 16 درصد از طریق سازمان های دولتی تأمین می شود.

 

احمدی تصریح کرد: براساس توافقات صورت گرفته با شهرداری تهران مقرر شده است، در مناطق 22 گانه تهران زمین هایی برای تأسیس خانه سالمندان اختصاص داده شود تا از این طریق سالمندان بتوانند ساعات روزانه خود را در آنجا سپری کنند که استارت این اقدام در منطقه 22 زده شده است.

 

وی با اشاره به بخش توانبخشی و سلامت آسایشگاه کهریزک خاطرنشان کرد: بخش های فیزیوتراپی، هیدروتراپی، گفتاردرمانی، کاردرمانی شنوایی سنجی با تجهیزات کامل و در فضایی به وسعت یکهزار مترمربع در خدمت مددجویان و بیماران نیازمند منطقه است و همچنین در بخش سلامت، سلامت دوره سالمندی براساس آخرین دستاوردهای علمی روز جهان توسط پزشکان مجرب و موظف و نیکوکار مدنظر قرار داشته و سالمندان در راستای بیماری های شایع دوران سالمندی و اختلالات تغذیه ای و بهداشتی تحت مراقبت قرار دارند.

 

احمدی با اشاره به بخش ویژه بیماران ام اس در آسایشگاه کهریزک یادآور شد: با افزایش بیماران مبتلایان به این بیماری در جامعه بخش ویژه ای برای نگهداری و مراقبت و توانبخشی از این عزیزان به همت نیکوکاران و خیراندیشان با ظرفیت 120 تختخواب در دو طبقه و  پنج هزار مترمربع زیربنا و با امکانات ویژه از تابستان 85 آغاز به کار کرده است.

 

مدیرعامل خیریه کهریزک بیان کرد: موسسه خیریه کهریزک شعبه کرج با مساحت حدود هشتاد هزار مترمربع با هدف ارائه خدمات درمانی و توانبخشی به تمامی افراد نیازمند منطقه راه اندازی شده است.

 

شایان ذکر است، نشست خبری مدیرعامل خیریه کهریزک چهارشنبه 22 تیر در موسسه خیریه کهریزک برگزار شد.

 

پایان پیام/
 .

 

کد خبر 51758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha