علیرضا زرین دست به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: نمیتوان انکار کرد که به هر حال، دریافت «سیمرغ» جشنواره فیلم فجر برای بسیاری از هنرمندان ارزشمند است.
این تصویربردار مطرح سینمای کشور در مورد اینکه چرا برخی دیگر از هنرمندان نسبت به این جایزه بی تفاوتند گفت: در طول زمان خیلی از چیزها خودش را نشان می دهد. برای خیلی از افراد دریافت این سیمرغ ها عالی و منصفانه بوده و در مورد برخی هم نگرفتن «سیمرغ» غیر منصفانه، که شاید این مسئله در نگرش افراد موثر باشد.
وی در پاسخ به اینکه آیا ورود ماهواره و دسترسی آسان مردم به آثار خارجی، حس رقابت را در هنرمندان ما تقویت کرده یا نه گفت: به هر حال اگر سینما بخواهد در آینده مخاطب داشته باشد باید یک دگردیسی در خود بوجود بیاورد، چرا که جذب مخاطب و رقابت با ماهواره ها سال به سال سخت تر و پیچیده تر می شود.
زرین دست تاکید کرد: این تحول باید در هر دو زمینه سخت افزاری و نرم افاری اتفاق بیفتد و ما نمی توانیم تنها با تغییرات سخت افزاری این مسئله را حل کنیم بلکه هر دو اینها باید این نَفَس و انرژی را برای سینمای ایران به ارمغان بیاورند.
این هنرمند پیشکسوت در مرود عملکرد مراکز آموزشی و بویژه دانشکده ها در این خصوص اظهار داشت: دانشکده های هنری هم باید به اندازه احتیاج جامعه سینمایی اقدام به تربیت نیرو کنند و گرچه در حال حاضر حجم نیروهای تربیت شده خیلی بیش از نیاز است اما در بخش آموزش از نظر کیفی در جایگاه خوبی قرار داریم.
زرین دست که با فیلم سینمایی «کفشهایم کو؟» با کارگردانی کیومرث پوراحمد در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور یافته در پایان سخنانش گفت: امیدوارم سینمای ما در سطحی رقابت بوجود بیاورد که بتواند مخاطب و بیننده بیشتری را به تماشای فیلمها جذب کند.
نظر شما