بهروز نورانی پور: «سیمرغ» مخاطب است/ دریافت سیمرغ تمام برنامه‌هایم را به هم ریخت

خبرگزاری شبستان: کارگردان مستند برگزیده سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: دریافت سیمرغ مسئولیت بیشتری را بر دوش انسان می گذارد و باید بپذیریم که این مسئولیت را به درستی جلو ببریم.

«بهروز نورانی پور» کارگردان فیلم مستند «A۱۵۷»، برنده سیمرغ بهترین فیلم بخش سینما حقیقت در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی شبستان درباره اینکه «سیمرغ» جشنواره فجر چقدر در انگیزش هنرمندان تاثیر دارد، بیان کرد: به نظر من «سیمرغ» مخاطب است و آن روزهایی که واکنش خوب مخاطبم را داشتم سیمرغ را از آنها گرفته بودم و با شنیدن حرف های خوب آنها انگیزه ام برای هدف بعدی و اینکه با یک بینش عمیق تر سینما و به ویژه سینمای مستند را ببینم، بهتر و بیشتر شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای اکران وسیع فیلم «A۱۵۷» دارید، گفت: امیدواریم در قدم بعدی اتفاق مبارکی برای این فیلم بیفتد و گروه هنر و تجربه هم به این خواسته تن بدهد و کار را برای اکران و عرضه عمومی مخاطب آسان کند.

 

کارگردان فیلم تحسین شده «A۱۵۷» در مورد اثر بعدی و جدیدش گفت: تصمیم گیری در این خصوص برایم سخت شده است؛ چرا که تا پیش از شروع مراسم اختتامیه تصمیمی گرفته بودم اما، در کمتر از 2 ساعت همه برنامه هایم تغییر کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال شبستان که آیا دریافت سیمرغ چنین تاثیری داشته است؟ اظهار کرد: به هر حال دریافت سیمرغ مسئولیت بیشتری را بر دوش انسان می گذارد و باید بپذیریم که این مسئولیت را به درستی جلو ببریم.

 

نورانی پور در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه هم اکنون که توسط ماهواره ها آثار خارجی به راحتی در اختیار مردم قرار دارد، هنرمندان چقدر به رقابت با آنها فکر می کنند، گفت: رقابت مولفه ها و شاخصه هایی دارد که اگر ما به طور حرفه ای به آنها بپردازیم اصلا به ماهواره فکر هم نخواهیم کرد؛ چرا که با آن مولفه ها، سینمایی مترقی و رو به جلو خواهیم داشت.

 

وی در پایان در مورد برخی از این مولفه ها گفت: در بین این مولفه ها می توان سرمایه گذاری، کشف استعدادها و فیلم سازان مستعد و پرانگیزه را مثال زد.

 

 

کد خبر 523583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha