افزایش مهارت ‌های پزشکی از دستاوردها و تجربیات دوران دفاع مقدس است

خبرگزاری شبستان: عضو جامعه جراحان خوزستان، با اشاره به اینکه ایفای نقش مهم پزشکان در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: افزایش توان و مهارت ‌های پزشکی از دستاوردها و تجربیات به دست آمده در آن دوران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر مهناز احمدی، عضو جامعه جراحان خوزستان، امروز(10 اسفند) در مراسم آغاز به کار ششمین کنگره علمی میان دوره ای طب رزم تروما، گفت: توانمندی ‌های طب و رزم، دشمن را از نفوذ و غلبه مأیوس می‌کند.

 

وی با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره طب رزم تروما، افزود: همان طور که از نام این همایش مشخص است، طب به معنای فعالیت ‌های جامعه پزشکی و رزم نیز شرایط محیطی یک جامعه است.

 

احمدی، با بیان اینکه مدیریت عوامل اجرایی در بحران ‌های طبیعی و غیرطبیعی از اهداف برگزاری این کنگره است، ادامه داد: در کشور ما هنگام وقوع یک مخاطره در سه مرحله قبل از وقوع، پاسخ به مخاطره و اقدامات پس از آن، نیازمند کارهای جدی مطالعاتی و میدانی هستیم که اگراین کارها در سطح ملی انجام نشوند، شاهد مشکل آفرینی حوادث تلخی مانند زلزله و جنگ خواهیم بود.

 

وی همچنین با اشاره به افتخار آفرینی پزشکان در دوران جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس، اضافه کرد: حضور پزشکان در دفاع مقدس تجلی ایثار و از خود گذشتگی آنان بوده که این نقش شامل 21 پست اورژانس و 280 پست امدادی در بیش از 43 بیمارستان تخصصی صحرایی و غیرصحرایی بود.

 

عضو جامعه جراحان خوزستان، با تاکید بر نقش موثر پزشکان در بیمارستان های صحرایی تصریح کرد: گمانه‌زنی ‌ها حاکی از آن است که در شرایط جنگی بیش از هشت هزار عمل بزرگ شفابخش در بیمارستان ‌های صحرایی صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه ایفای نقش مهم پزشکان در آن دوران با حرکت هوشمندانه و فنی ‌مهندسی جهادی اتفاق افتاد، اظهار کرد: این در حالی است که افزایش توان و مهارت ‌های پزشکی از دستاوردها و تجربیات مهم بدست آمده در آن دوران است.

 

احمدی، اذعان داشت: از سویی سرعت و دقت پزشکان در جنگ تحمیلی نشان‌ از شجاعت و حضور مؤثر جامعه پزشکی در صحنه دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: ما اکنون اینجا هستیم تا بگوییم شهدا را فراموش نکرده‌ایم، حسین فهمیده ‌ها و رهنمون‌ ها و چمران‌ ها هرگز فراموش ‌شدنی نیستند که خون شفابخش آن ‌ها ضمانت حضور ما در این مکان می باشد.

 

عضو جامعه جراحان خوزستان، با تاکید بر اینکه برگزاری برنامه هایی همچون طب رزم به آمادگی بیشتر نیروهای بهداشت و درمان، امداد و پاسخ به بلایا کمک می کند، تصریح کرد:  به طور یقین  توانمندی ها در حوزه طب و رزم، دشمن را از نفوذ و غلبه مایوس می کند.

 

گفتنی است، ششمین کنگره علمی تروما و طب رزم و نخستین کنگره میان دوره ای جامعه جراحان امروز در دانشگاه جندی شاپور اهواز آغاز به کار کرد و تا فردا در اهواز ادامه دارد. برگزاری این کنگره در روزهای 12 و 13 اسفندماه در بیمارستان صحرایی امام علی(ع) آبادان ادامه خواهد یافت.

 

کد خبر 527736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha