حجت الاسلام حميد احمدي، مدير آموزش معاونت فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه رسالت ما در حوزه فرهنگی کار بلند مدت و ماندگار است، گفت: بنابراین لازم است هماهنگی میان تمام اجزا و سازمان های عتبات صورت گیرد و بعد از مشخص شدن مسئولیت ها، همگرایی ها ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: در عتبات اجزا و سازمان های زیادی مانند شمسا، دفتر بعثه مقام معظم رهبری در عتبات عالیات، دفاتر زیارتی استان ها دخیل هستند بنابراین باید علاوه بر هماهنگی بین اجزا، ظرفیت ها و فرصت و تهدیدها در این راستا بررسی شود، مجموعه این عوامل سبب شد تا برنامه جامع فرهنگی عتبات تدوین شود.
حجت الاسلام احمدي هماهنگ نبودن و همسو نبودن برخي برنامه ها با بخش فرهنگي را يكي از دلايل ضعف برنامه هاي فرهنگي در گذشته برشمرد و اظهار داشت: در برنامه جامع فرهنگي عتبات تمامي كاستي ها و نواقص ديده شده است و سعي بر اين است كه اين برنامه به صورت كامل و دقيق اجرايي شود.
مدير آموزش معاونت فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري تعيين مسئوليت ها و وظايف كارشناسان فرهنگي را از جمله بخش هاي اين برنامه جامع برشمرد و گفت: شيوه ها و شاخص هاي ارزيابي، بررسي روند اعزام كارشناسان فرهنگي، شيوه انتقال تجارب و موفقيت ها و كاستي ها از ديگر بخش هاي است كه در اين برنامه جامع ديده شده است.
وی تصریح کرد: همچنین وظایف هر کدام از بخش ها مانند زائر، کارگزار فرهنگی مانند روحانی کاروان، کاگزار اجرایی مانند مدیران کاروان ها، هتل ها، تولیت ها در عراق نیز در این برنامه مشخص خواهد شد.
حجت الاسلام احمدی با بیان اینکه در این برنامه فرصت ها در عراق و سامرا نیز بررسی شده است، تاکید کرد: برنامه های قشری بر اساس نوع جنسیتی مخاطب و مقطع سنی نیز در این برنامه گنجانده شده است.
مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به بخش به سازی مداحان در این برنامه گفت: آموزش مبلغه ها، تولید محصولات برای کودکان، نوجوانان و حتی دانشگاهیان از بخش های متعدد برنامه جامع فرهنگی عتبات می باشد.
وي با اشاره به تدوين برنامه جامع فرهنگي عتبات، گفت: اين برنامه توسط گروهي از متخصصان و كارشناسان نوشته شده و مورد بررسي قرار گرفته است و براي تصويب نهايي به نماينده ولي فقيه در امور حج وزيارت ارائه شده كه پس از تاييد ايشان از ابتداي سال 95 اجرايي خواهد شد.
نظر شما