خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: آمانو: برجام دستاوردی آشکار، دیدار وزیران خارجه روسیه، آذربایجان و ایران، جلسه شورای امنیت درباره آزمایش موشکی ایران، اذعان کانادا به پیامدهای زیانبار قطع رابطه با ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:
فارس:
اوباما: ایران نیازی به استفاده از دلار در معاملات خارجی ندارد
«باراک اوباما»، رئیسجمهور آمریکا بامداد شنبه در یک کنفرانس خبری در حاشیه نشست امنیت هستهای واشنگتن در واکنش به گزارشهای پیشین مبنی بر احتمال اعطای دسترسی محدود به ایران برای استفاده از دلار در مبادلات خارجی، ایران را به استفاده از سایر ارزها به جای دلار دعوت کرد.
یک خبرنگار از اوباما پرسید: «سه هفته پیش رهبر عالیقدر ایران شکایت کرد که کشورش از زمان توافق هستهای موفق به جذب معاملات خارجی واقعی نشده است. و 9 شرکت آمریکایی میگویند که انجام تجارت با ایران بدون رجوع به نظام مالی آمریکا با توجه به سلطه دلار بر مبادلات تجاری بسیار دشوار و در برخی مواقع غیرممکن است. آیا شما مجاز کردن چنین مبادلاتی را در دست بررسی دارید؛ و اگر پاسخ مثبت است آیا این خیانت به ضمانتهای قبلی شما نیست مبنی بر اینکه اکثر تحریمهای آمریکا پابرجا خواهند ماند؟»
اوباما به این سوال اینطور پاسخ داد: «این رویکردی نیست که ما در واقع دنبال میکنیم. بگذارید، یک حرف کلی بگویم؛ تا وقتی که ایران، به تعهدات خودش عمل کند، ما فکر میکنیم که برای جامعه بینالملل هم مهم است که تعهدات خودش را عملی کند. آنها (ایرانیها) در واقع بر اساس توضیحات صبح امروز آژانس به 1+5 گامهای مشخصشده برای اجرای برجام را رعایت کردهاند. و در نتیجه، تحریمهای مرتبط با برنامه هستهای آنها، کاهش یافته است. بخشی از چالشی که آنها با آن مواجه هستند این است که شرکتها خیلی وقت است که در آنجا تجارت نکردهاند و در نتیجه لازم است که خودشان را با دورنماهای پابرجا ماندن این توافق، وفق دهند.»
اوباما اضافه کرد: «یکی از کارهایی که لو (وزیر خزانهداری آمریکا) و همتایان او داخل گروه 1+5 و جاهای دیگر انجام خواهند داد روشن کردن این برای بنگاههای تجاری است که چه نوع معاملاتی در واقع مجاز هستند؛ برای شرکتها و ادارههای حقوقیشان زمان خواهد برد تا طی چند ماه آینده اطمینان پیدا کنند که در صورت تجارت با ایران برایشان خطر مسئولیت وجود نخواهد داشت. بنابراین ما برای حل برخی از نگرانیهایی که ایران ابراز کرده با آنها همکاری خواهیم کرد.»
رئیس دولت آمریکا، علیرغم این در ادامه گفت: «ضروری نیست که ما رویکردی مبنی بر استفاده آنها (ایرانیها) از مبادلات معادل دلاری اتخاذ کنیم؛ آنها میتوانند از طریق موسسات مالی اروپایی هم کارشان را پیش ببرند. اما برای شروع به جریان افتادن معاملات، لازم است به طور ادامهدار به شرکتهای تجاری توضیحات لازم ارائه شود.»
رئیسجمهور آمریکا سپس گفت: «نکته دیگری که من میگویم و آن هم مهم است، رفتار خود ایران برای اطمینانآفرینی از امن بودن این کشور جهت انجام تجارت است. در توافقی مانند این، اولویت اول من... نگرانی اول من... این بود مطمئن شوم که ما برنامه هستهای آنها را متوقف کنیم و اینکه مواد (هستهای) که آن موقع داشتند و به آنها زمان گریز کوتاه میداد، انتقال داده شوند. این اتفاق افتاده است. و من همیشه گفتهام که نمیتوانم قول بدهم که ایران از فرصت فراهم شده در این رهگذر برای ورود مجدد به جامعه بینالملل استفاده کند. ایران تا کنون متن توافق را رعایت کرده است، اما روح توافق، مستلزم این است که ایران به جامعه جهانی و شرکتها سیگنالهایی بفرستد مبنی بر اینکه اقدام به انجام طیفی از اقدامات تحریکآمیزی که شرکتها را هراسان میکند، نخواهد کرد.»
اوباما در ادامه گفت: «وقتی آنها موشک بالیستیک با شعارهایی برای نابودی اسرائیل شلیک میکنند، این شرکتها را مشوش میکند. برخی خطرهای ژئوپولتیک وجود دارند که وقتی آنها (شرکتها) میبینند این اتفاق دارد میافتد، تشدید میشوند. اگر ایران به ارسال موشک به حزبالله ادامه بدهد، این کار شرکتها را مضطرب میکند.»
رئیسجمهور آمریکا اضافه کرد: «بنابراین، بخشی از آنچه من امیدوارم اتفاق بیفتد... ما مسئولیت داریم که درباره قواعد حاکم توضیحات ارائه کنیم تا مردم ایران در واقع بتوانند از بهبود وضعیت اقتصادی بهرهمند شوند؛ اما ایران باید آن چیزی که هر کشور دیگری در دنیا میفهمد را درک کند و ان اینکه شرکتها میخواهند جایی بروند که احساس امنیت بکنند، جایی که شاهد مناقشات گسترده نباشند، جایی که بتوانند مطمئن باشند مبادلات طبق روال معمول انجام میشوند؛ و این هم سازگاریای است که ایران باید آن را انجام دهد.»
اوباما اضافه کرد: «و صادقانه بگویم، من فکر میکنم که داخل ایران هم دیدگاههای متفاوتی وجود دارد، به همان طریقی که در اینجا در آمریکا تندورهایی وجود دارند که حتی بعد از اینکه ما گواه میدهیم که این توافق اثربخش است، حتی بعد از اینکه تیمهای اطلاعاتی ما، تیمهای اطلاعاتی اسرائیل میگویند که این توافق معادلات بازی را تغییر داده، هنوز هم با اصل توافق مخالف هستند. تندروهایی داخل ایران هستند که نمیخواهند ببینند که ایران به روی جامعه گستردهتر بینالمللی گشوده میشود و دارند کارهایی انجام میدهند که توافق را احتمالاً تخریب کنند. و بنابراین ما میخواهیم اطمینان حاصل کنیم که آن دسته از نیروهایی که به دنبال منافع توافق هستند، در طول زمان، این منافع را احساس کنند.»
وزیر خارجه بحرین: برای مقابله با ایران جدی هستیم
وزیر خارجه بحرین بامداد شنبه در مصاحبهای گفت کشورهای عربی آماده مقابله با ایران هستند.
به گزارش رویترز، «شیخ خالد بن احمد» که با شبکه تلویزیونی العربیه در دوبی گفتوگو میکرد، گفت: «ما به ایران و همراهانش پیام میفرستیم. ما حالا برای مقابله با آن جدی هستیم و تردیدی برای دفاع از مردم، کشورها، منافع و برادرنمان در منطقه نداریم چون این موضوعی حیاتی برای ما است.»
وی همچنین گفت بحرین و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس آماده به کارگیری رویکردی جدید در قبال ایران، در صورت تغییر سیاستهای این کشور هستند.
او گفت: «گام اصلی این است که ایران باید کاملاً سیاست خارجیاش در قبال کشورهای منطقه را تغییر بدهد.»
وزیر خارجه بحرین هر گونه اختلاف با آمریکا به دلیل صحبتهای اخیر باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا را رد کرد و گفت روابط بین واشنگتن و بحرین، مستحکم است.
باراک اوباما، ماه گذشته در مصاحبهای با نشریه آتلانتیک گفته بود عربستان باید سهم ایران در منطقه را بپذیرد.
بحرین چند ماه پیش روابط دیپلماتیک با ایران را قطع کرد. این اقدام یک روز بعد از آن صورت گرفت که عربستان سعودی بعد از ورود عدهای از معترضان ایرانی به داخل سفارت عربستان، روابط با ایران را قطع کرد. تظاهراتکنندگان ایرانی به اعدام شیخ نمر، روحانی برجسته شیعه در عربستان معرض بودند.
دولت بحرین، ایران را به حمایت از مخالفان در این کشور متهم میکند. جمهوری اسلامی ایران این ادعا را همواره رد کرده است.
مخالفان بحرین میگویند منامه برای سرپوش گذاشتن بر سیاست سرکوب مخالفان این اتهامات را بدون ارائه ادله علیه ایران مطرح میکند.
برجام دستاوردی آشکار است
یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد با روسای جمهور کشورهای 1+5 و فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای بررسی روند اجرای برجام دیدار کرده است.
آمانو در این بیانیه که روی وبسایت رسمی آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار گرفته خاطرنشان کرده روز جمعه (اول آوریل/ 13 فروردین) با نمایندگان کشورهای 1+5 به دعوت باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا دیدار کرده است.
به نوشته آمانو، او در این جلسه «باراک اوباما»، رئیسجمهور آمریکا «شی جینپینگ»، رئیسجمهور چین، «دیوید کامرون»، نخستوزیر انگلیس، «دونالد تاسک»، رئیس شورای اروپا، «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا، «اورسولا وندر»، وزیر دفاع آلمان، «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، «سرگئی کیسلاک»، نماینده روسیه را در جریان اقدامات راستیآزمایی و نظارتی آژانس از تعهدات ایران در برجام قرار داده است.
مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی نوشته است: «من یادآوری کردم که ایران هماکنون در معرض شدیدترین نظام راستیآزمایی هستهای جهان قرار دارد. این کشور نه تنها توافقنامه پادمانی با آژانس، بلکه پروتکل الحاقی را هم اجرا میکند. اقدامات شفافیتسازی که فراتر از تعهدات ایران تحت توافقنامههای رسمی (این کشور) با آژانس هستند نیز مورد موافقت قرار گرفتهاند.»
مدیر کل آژانس با بیان اینکه نهاد نظارتی تحت امرش از «تجربه و تخصص قابل توجه» در زمینه راستیآزمایی هستهای برخوردار است به نمایندگان کشورهای یاد شده اطمینان خاطر داده که قادر به اجرای وظایف محوله به این نهاد در جایگاه «چشم و گوش جهان در ایران» خواهد بود.
آمانو نوشته است: «آژانس از تجربه و تخصص کافی در زمینه راستیآزمایی هستهای برخوردار است و ما میتوانیم مسئولیتهایمان در جایگاه چشم و گوش جهان در ایران را به نحوی موثر انجام داده و به جامعه بینالملل ضمانتهای لازم را بدهیم.»
مدیر کل آژانس در پایان تأکید کرده به نمایندگان کشورها گفته که اقدامات نظارتی مذکور، «آغازگر فرایندی است که سالهای متمادی ادامه خواهد داشت.»
وی گفته از نمایندگان 1+5 خواسته «حمایت مدام» از آژانس جهت تأمین منابع مالی لازم این نهاد بینالمللی را ادامه دهند.
آمانو برجام را «دستاوردی آشکار برای راستیآزمایی هستهای در ایران» خوانده و یادآور شده تلاش قابل ملاحظهای برای رسیدن به این توافق صرف شده است.
جهان برای همیشه به تضمین پایبندی ایران به برجام متعهد بماند
وندی شرمن، سرپرست سابق تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 در یادداشتی روز پنجشنبه خواستار آن شده که جهان «برای همیشه» خود را برای پایبند نگاه داشتن ایران به «برجام» متعهد بداند.
شرمن در این یادداشت در روزنامه «یواسای تودی» که به مناسبت برگزاری نشست امنیت هستهای در واشنگتن نوشته موضوع ایران و پایبندی این کشور به برجام را یکی از موضوعات اصلیای دانسته که باید در دستور کار این نشست قرار بگیرد.
وی مینویسد: «اول از همه، جهان باید نه فقط امسال، بلکه برای همیشه متعهد به تضمین این باشد که ایران به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پایبند خواهد ماند.»
شرمن در ادامه مینویسد: «اجرای توافق هستهای شروعی محکم و استوار داشته اما اثبات اثربخشی آن در اقداماتی خواهد بود که برای دوران طولانی دوام دارند.»
مذاکرهکننده ارشد هستهای سابق آمریکا خواستار آن شده که جامعه جهانی، ضمن رفع تحریمهای هستهای علیه ایران از وارد کردن هزینه به این کشور در حیطههای دیگر نظیر موارد ادعایی حمایت از تروریسم، حقوق بشر و برنامه موشکی ادامه دهد.
وی نوشته است: «جامعه بینالملل باید در همان حال که در زمینه رفع تحریمهای هستهای رفتار مناسب نشان میدهد، از (تحمیل) تبعات به ایران برای حمایت این کشور از تروریسم، موارد نقض حقوق بشر و توسعهی فناوریهایِ موشکیِ قادر به حمل سلاحهای هستهای یا قادر به تهدید منطقه، اطمینان حاصل کند.»
مهر:
وزیران خارجه روسیه، آذربایجان و ایران دیدار می کنند
سخنگوی وزارت خارجه روسییه از برگزاری نشست ۳ جانبه وزرای خارجه روسیه، جمهوری آذربایجان و ایران در باکو برای گفتگو درباره موضوعهمکاری های منطقه ای و منافع دو جانبه خبر داد.
به گفته «ماریا زاخاروف» این نشست روز ۲۷ آوریل برگزار خواهد شد و موضوعات پروزه های حمل و نقل و همکاری های طرفین در دریای سیاه در دیدار سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، المار ممدوف وزیر خارجه آذربایجان و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهند گرفت.
همچنین معاون وزیر خارجه روسیه «کارسین» امروز اعلام داشته بود موضوع نفت از موضوعات مورد گفتگو در این نشست خواهد بود.
برخی بر این باورند این نشست می تواند مدل جدیدی در همکاری های سه جانبه منطقه ای را در منطقه معرفی کند.
جلسه شورای امنیت درباره آزمایش موشکی ایران
در پی نامه آمریکا و سه متحد اروپایی آن به دبیرکل سازمان ملل درباره آزمایش موشکی ایران ، منابع دیپلماتیک از بررسی موضوع در شورای امنیت سازمان ملل خبر داده اند.
در این نشست قرار است ادعای آمریکا و متحدانش در این خصوص که آزمایش موشکی ایران ناقض قطعنامه 2231 شورای امنیت است مورد بررسی قرار گیرد.
گفتنی است روسیه یکی از درندگان حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل بر خلاف ادعای آمریکا و متحدانش اعلام داشته است آزمایش موشکی ایران ناقض قطعنامه های شورای امنییت نیست و از تحریم های احتمالی علیه ایران حمایت نخواهد کرد.
اذعان کانادا به پیامدهای زیانبار قطع رابطه با ایران
«استفان دیون» وزیر خارجه کانادا قطع رابطه کشورش با ایران را زیانبار دانست. وی با اذعان به این مطلب که این اقدام برای دو کشور و امنیت بین المللی هیچ نتیجه ای در بر نداشته، در مورد ادامه این وضعیت هشدار داد.
دیون با بیان این که تصمیم دولت کانادا برای قطع رابطه با ایران در سال ۲۰۱۲ برای اوتاوا زیانبار بوده تاکید کرد دولت «جاستین ترودو» مصمم به برقراری مجدد مناسبات خود با تهران است.
در پی اجرایی شدن توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ که با لغو تحریم های ضدایرانی همراه بود، نخست وزیر کانادا اعلام کرد: ایران در توافق هسته ای ثابت کرد که به قوانین بین المللی احترام می گذارد و این موضوع در روابط دیپلماتیک دو کشور یک پیشرفت محسوب می شود.
وی همچنین با استقبال از بازگشایی مجدد سفارت کانادا در تهران و از سرگیری روابط دیپلماتیک بین دو کشور تاکید کرد: از هم اکنون نیز کانادا و ایران دارای روابط هستند ولی برقراری روابط رسمی باید در پارلمان تصویب شود.
باشگاه خبرنگاران جوان:
نامه 3 قانونگذار آمریکایی به کری درباره آزمایشهای موشکی ایران
3 عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در نامهای به وزیر خارجه کشورشان از وی درباره آزمایشهای موشکی اخیر ایران توضیح خواستند.
در نامهای که نسخهای از ان روی وبسایت «مایک پامپئو»، عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفته است، او، «پیتر روسکام» و «لی زلدین»، دو نماینده جمهوریخواه دیگر، از جان کری، وزیر خارجه آمریکا، درباره آزمایشهای اخیر موشکی ایران توضیح خواستهاند.
آنها در این نامه از دولت باراک اوباما به دلیل تعلل در واکنش به این آزمایشهای موشکی انتقاد کردهاند.
تسنیم:
اوباما: بازگشت ایران به اقتصاد جهانی زمانبر خواهد بود
"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در نشست امنیت هستهای گفت که توافق هستهای با ایران تاکنون مؤثر و موفق بوده است.
وی افزود که بازگشت ایران به اقتصاد جهانی زمانبر خواهد بود.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنانش ضمن توصیف توافق هستهای به توافقی تاریخی گفت: حتی اگر ایران تقلب کند، یک سال زمان خواهد برد تا ایران بتواند سلاح اتمی بسازد.
این در حالی است که روز گذشته خبرگزاری "آسوشیتدپرس" بهنقل از یک مقام آمریکایی خبر داد که دولت اوباما بهزودی به دولتها و بانکهای خارجی اعلام خواهد کرد که در معاملات با ایران میتوانند از دلار استفاده کنند.
ایرنا:
رئیس جمهوری چین: توافق هسته ای ایران درس بزرگی برای دنیا بود
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین امروز شنبه از توافق هسته ای ایران به عنوان درس بزرگ دیپلماسی دنیا یاد کرد که باید از آن بسیار آموخت.
وی که برای حضور در اجلاس سران هسته ای به آمریکا سفر کرده است، خاطرنشان کرد: موضوع توافق هسته شش قدرت بزرگ دنیا با ایران نباید به فراموشی سپرده شود و باید همواره به آن توجه داشت.
«شی» تاکید کرد که همواره باید مد نظر داشت که گفت وگو و مذاکره می تواند بسیاری از مشکلات را حل کرده و اختلافات را کاهش دهد.
وی بخصوص به توافق هسته ای ایران به عنوان یک مثال بارز اشاره کرد و افزود: راه حل هسته ای ایران نشان داد می تواند بزرگترین مشکلات را با گفت وگو حل و فصل کرد.
رهبر حزب کمونیست چین از دیپلماسی بکار گرفته شده در حل موضوع هسته ای ایران به عنوان درس عبرت آموزی برای دنیا یاد کرد که می تواند روش مناسبی جهت یافتن راه حل برای حل مشکلات باشد.
وی در جمع سران کشورهای دیگری که در توافق هسته ای با ایران مشارکت داشته اند، گفت: توافق هسته ای ایران زیربنایی برای حل جامع بسیاری از مسائل دیگر است.
رئیس جمهور چین تاکید کرد که هرگز نباید اجازه داد نفوذ از بیرون باعث بروز مشکل در اجرای توافق شود و لازم است همه جوانب به تعهدات سیاسی خود عمل کرده و توافق را به نحو احسن اجرا کنند.
وی گفت که ما نقش سازنده ای برای رسیدن به این توافق داشته ایم و همواره به پیشبرد آن مساعدت کرده ایم و کماکان بر اجرای دقیق توافق تاکید می ورزیم.
«شی جین پینگ» همچنین تصریح کرد که دنیا نیازمند یک مدیریت هسته ای قوی است که از اجرای استانداردهای دوگانه جلوگیری کند و اجازه ندهد حقوق کشورها پایمال شود.
وی گفت که اگر قرار است توافق بین المللی در مسائل مهم حاصل شود و موضوعات از طریق گفت وگو حل و فصل گردد لازم است از اجرای استانداردهای دوگانه پرهیز شده و طرفین اراده سیاسی برای تحقق اهداف خود داشته باشند.
تارنمای «یی سی» چین از قول رئیس جمهور این کشور آورده است که اراده سیاسی کلید حل همه مسائل در جریان گفت و گوهاست.
رومانی خواهان همکاری های رسانه ای با ایران است
رئیس سازمان رادیو رومانی در دیدار با سفیر کشورمان در بخارست برای همکاری با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ابراز علاقمندی کرد.
«اوویدیو میکولسکو» روز جمعه در دیدار با «حمید معیر» به قابلیت های همکاری های دو کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت و امکانات بخارست و تهران در آینده نزدیک می توانیم شاهد گسترش مناسبات بین سازمان رادیو رومانی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سطوح عالی باشیم.
وی افزود: سازمان رادیو رومانی بعنوان یک رسانه مستقل شنیداری 99 درصد کل کشور رومانی را به طور 24 ساعته در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پوشش رسانه ای می دهد.
وی همچنین با اشاره به اینکه این سازمان در اقصی نقاط مختلف به 15زبان زنده دنیا برنامه رادیویی پخش می کند خاطرنشان کرد: ارتباطات میان رسانه های رادیویی بین رومانی و ایران و لزوم همکاری ها در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است و انعقاد تفاهم نامه میان رادیوهای دو کشور فرصت های مناسب را برای ارتقای همکاری های فنی و حرفه ای فراهم می کند.
این مقام رومانی با اشاره به اینکه اخبار جمهوری اسلامی ایران از طریق آژانس های بین المللی از رادیوی رومانی برای بیش از دو میلیون نفر از شنوندگان رادیویی پخش می گردد، گفت: امیدوارم که بطور متقابل ابعاد مختلف اخبار رومانی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بطور مقتضی در برنامه های رادیویی ایران جهت شناخت هرچه بیشتر مردم پخش گردد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره به مهم بودن گسترش همکاری بین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سازمان رادیوی رومانی گفت: ایران و رومانی با برخورداری از روابط تاریخی و سنتی از سابقه همکاری رسانه ای نیز برخوردارند بطوریکه سازمان رادیویی رومانی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می توانند با تقویت این همکاری ها نقش مهمی در بسط روابط دوجانبه و کمک به شناخت هرچه بیشتر دوملت نسبت به یکدیگر ایفا کنند.
'حمید معیر' دیدار متقابل مسئولین رسانه ای دوکشور در توسعه این همکاری ها را بسیار حائز اهمیت دانست و خطاب به رئیس سازمان رادیوی رومانی گفت که در این رابطه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آمادگی پذیرایی از جنابعالی و هیات همراه جهت گسترش و تعمیق مناسبات رادیویی میان دو کشور را درتهران دارد.
وی تاکید کرد: در جریان این سفر می توان یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان های رادیویی دو کشور به امضا برسد که این موضوع به نوبه خود بسترهای خوبی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم خواهد آورد.
سفیر کشورمان در بخارست همچنین گفت: صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران در خصوص همکاری فنی و تبادلات در حد امکان و ارائه خدمات آموزشی و علمی، مساعدت های قانونی فنی و حرفه ای به خبرنگاران جهت پوشش وقایع عمده خبری آمادگی دارد.
نظر شما