حجت الاسلام مهدی اصلانی در گفتگو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به نامگذاری هشتمین روز دهه تکریم و غبار روبی مساجد با عنوان «مسجد؛ کانون انقلاب و بستر نشر فرهنگ ایثار و شهادت» گفت: تربیت یافتگان مسجدی، بیشترین نقش را دفاع مقدّس ایفا کرده اند و مسجد به عنوان مکانی مقدس و در عین حال مردمی در طول تاریخ، پایگاهی برای افراد ایثارگر به شمار می آمده است.
وی اظهار کرد: یکی از علل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران این بود که مردم به مساجد اقبال پیدا کردند و جوانان در مساجد حضور پر رنگی داشتند. از طرفی علما مساجد را به عنوان مرکزی برای تعلیم، تربیت و روشن گری افکار و اذهان مورد استفاده قرار دادند و مسجد مرکزی برای حرکت، آگاهی و افشای اسرار زمامداران فاسد رژیم طاغوت شد.
مدیر ناحیه حضرت عبد العظیم الحسنی (ع) خاطر نشان کرد: در جنگ تحمیلی عراق و ایران نیز، شاهد فعالیتهای بسیاری از مساجد همانند حمایت های پشت جبهه و برپایی پایگاههای مقاومت بسیج بودیم، این حمایت ها به صورت جذب و اعزام نیرو به جبهه ها و همچنین حمایتهای معنوی و مادی از رزمندگان بود.
اصلانی بیان کرد: امروز هم برای ادامه فرهنگ ایثار و شهادت باید به کارکردهای مساجد توجه کنیم و مساجد را رونق دهیم. بهترین راهکار در این زمینه پاسخگو بودن مساجد به نیازهای مردم است.
وی ادامه داد: لازم است، ائمه جماعات و دیگر متولیان فرهنگی مساجد، با تأسی از پیامبر اعظم(ص) و حضرات معصومین(ع) به تبیین جایگاه شهید، شهادت و بیان فضیلت دنیوی و اخروی جهاد و شهادت برای نمازگزارن، اقشار جوان و بسیجیان بپردازند و بحث فرهنگ روایتگری در میان نوجوانان و جوانان مورد توجه باشد.
مدیر ناحیه حضرت عبد العظیم الحسنی(ع) تصریح کرد: مسجد باید جذاب باشد و جاذبه رفتاری و هنری در مسجد مورد توجه قرار گیرد، این جاذبه می تواند افراد بسیاری را به مسجد جذب کند.
یاد آور می شود؛ از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، دهه پایانی ماه شعبان هر سال به عنوان «دهه تکریم و غبار روبی مساجد» نامگذاری شده است و از سوی این مرکز عناوین مختلفی منطبق بر موضوعات روز در هر سال برای روزهای این دهه اعلام می شوند.
نظر شما