به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دكترخوشمنش با اعلام اين خبر گفت: اين جلسه بر مبناي تصميم سومين نشست مديران گروههاي علوم قرآن و حديث كشور و با هدف بررسي نهايي برنامه درسي تدوينشده برگزار شد و هشت نفر از استادان منتخب رشته علوم قرآن و حديث در آن شركت داشتند.
رئیس کمیته تحول در مطالعات قرآن و حدیث درادامه اضافه كرد: پيش از برگزاري اين كارويژه طي مكاتبهاي از كليه گروههاي علوم قرآن و حديث كشور درخواست شد، تا كليه نظرات و ديدگاه هاي خود را در مورد محتواي برنامه درسي جديد و نحوه اجراي آن به دبيرخانه كميته ارسال كنند.
دكترخوشمنش ادامه داد: در مجموع 22 نامه از جانب گروهها و استادان به دبيرخانه كميته واصل شد كه از آن ميان 305 نظر بدون احتساب موارد تكراري استخراج و طبقهبندي شد و در كارويژه مورد بحث و بررسي قرارگرفت و در پايان نظراتي كه در مورد آن اتفاق نظر نسبي وجود داشت، در برنامه درسي اعمال شد.
رئیس کمیته تحول درمطالعات قرآن و حدیث درمورد اجراي بسته هاي اختياري رشته تجميعي علوم قرآن و حديث از كليه مدیران گروههاي علوم قرآن و حديث كشور درخواست كرد که با بررسی امکانات و ظرفیتهای دانشگاه و کمّ و کیف استادان موجود، ضمن ارسال مستندات لازم به رایانامه مرکز به آدرس Quran@msrt.ir آمادگي خود براي اجراي بستههاي اختياري متناسب اعلام دارند.
نظر شما