وحید اکبری رئیس پژوهش سرای ناحیه یک آموزش و پرورش استان کرمانشاه به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: برای رسیدن به اهداف پژوهشی باید فعالیت بیشتری صورت بگیرد و در راستای تحقق این اهداف پژوهش سرای ناحیه یک برای اولین بار در استان کرمانشاه موفق به طراحی مزرعه فکر و خلاقیت شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰۰ دانش آموز در رشته های مزرعه فکر و خلاقیت شرکت کرده اند، افزود: رشته های رباتیک، محاسبات ذهنی، چرتکه، علوم آزمایشگاهی (جادوی طبیعت) سازه های ماکارانی، مهندسی خلاقیت، هوافضا و کارهای آزمایشگاهی در حوزه فناوری های نانو از عنوان های این مزرعه است.
اکبری، ابراز کرد: برای پیشرفت مزرعه فکر و خلاقیت دوره های آموزشی، نمایشگاه های علمی و پژوهشی، مشاوره و حمایت و دوره های علمی و پژوهشی به صورت رایگان در این پژوهش سرا برگزار می شود.
رئیس پژوهش سرای ناحیه یک آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید براینکه دانش آموزان کرمانشاهی جز با استعدادترین و خلاق ترین دانش آموزان کشور هستند، بیان کرد: باید از دانش آموزان خلاق و با استعداد حمایت شود.
وی در پایان عنوان کرد: در جشنواره فناوری های نانو در مرحله کشوری طرح دو تن از دانش آموز کرمانشاهی جز هفت طرح برتر کشوری شناخته شد.
نظر شما