تاکید قرآن کریم بر تغذیه نوزاد با شیر مادر

خبرگزاری شبستان:مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با قرئت آیات نورانی قرآن کریم بر تاکید کلام وحی بر تغذیه نوزاد با شیر مادر اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام صفر قربانپور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی (11 مرداد) در همایش 1000 روز طلایی مهر مادر، شیر مادر که به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در فرهنگسرای شهر اراک برگزار شد، بر نهادینه شدن این فرهنگ در جامعه تاکید کرد و گفت: قرآن کریم در آیه 233 سوره بقره در خصوص تغذیه نوزاد با شیر مادر و اهمیت آن مطالبی مطرح کرده که این نشانگر تاکید قرآن بر تغذیه نوزاد با شیر مادر است.

 

وی با اشاره به اینکه این آیه جریان کلی ذاتی و فطری، وظایف اجتماعی، روحی و روانی و نشانه های مهر مادری را مورد برسی قرار می دهد، بیان کرد: این 1000 روز طلایی بر سپری کردن دوران بارداری تا زمان شیرخوارگی نوزاد  به منظور تکامل سلامت جسمی، درونی و روانی تاکید دارد.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی هزار روز طلایی را شامل 270 روز دوره بارداری و 730 روز اول عمر کودک تا دو سالگی دانست و بیان کرد: تکامل در دوران کودکی به هردو دوره بارداری مادر و تولد کودک تا دو سالگی مرتبط است و باید به این دوران و نغذیه کودک در این زمان توجه ویژه شود.

 

حجت الاسلام قربانپور  با بیان اینکه " تغذیه با شیر مادر کلید توسعه پایدار " شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر است، ادامه داد: از اهمیت تغذیه با شیر مادر همین بس که در قرآن کریم و سوه مبارکه بقره از آن سخن گفته شده است.

 

شیر مادر غذای کامل  و پایه و بنیاد سلامتی کودک را شکل می دهد

رئیس مرکز آموزش درمانی بیمارستان طالقانی اراک نیز در این همایش با اشاره به اهمیت شیر مادر برای نوزاد گفت: شیر مادر غذای کامل و پایه و بنیاد سلامتی کودک را شکل می دهد.

 

عاطفه صالح فرد، تغذیه با شیر مادر را اصل بسیار مهمی در ارتقای سلامت جسمی و روانی نوزاد دانست و بیان کرد:شیر مادر سلامت جسمی و روانی نوزاد را تضمین می کند.

 

وی با اشاره به اینکه در برنامه تحول نظام سلامت نگاه ویژه ای به این امر شده است، اضافه کرد: رعایت شیردهی در دوره یک هزار روزه و تکمیل 70 درصد رشد مغزی کودک اهمیت زیادی دارد.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بررسی های علمی نشان داده که این مهم افزایش 40 درصدی امید به زندگی، کمک به فرآیند تنظیم خانواده و فاصله گذاری بین بارداری ها برای فرزند بعدی، برخورداری از ضریب هوشی بالا، جلوگیری از بروز حساسیت های گوارشی ، کاهش درصد ابتلا به بیماری های سخت درمان و بازگشت سریع مادر از نظر روحی و جسمی به شرایت عادی را سبب می شود.

 

رئیس مرکز آموزش درمانی بیمارستان طالقانی اراک در بخش دیگری از سخناش با اشاره به اینکه شیر مادر یک غذای کامل است و پایه و بنیاد سلامتی کودک را شکل می دهد، اضافه کرد: علاقه و تعهد مادر برای شیر دهی به فرزند بخش جدا نشدنی از تربیت فرزند و سلامت اوست.

 

صالح فرد همچنین با بیان اینکه برنامه تحول سلامت کاهش سزارین را به عنوان محور مهم دنبال می کند، ادامه داد: عمل سزارین از عوامل بازدارنده شیردهی است که دامنه ای از مشکلات و آسیب را برای مادر و نوزاد به همراه دارد.

کد خبر 562505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha