به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مسعود شفیعی، رئیس دانشگاههای فنی و حرفهای کشور در جمع خبرنگاران گفت: مدرک گرایی یکی از معضلات اصلی کشور است که تبدیل به یک فرهنگ نامناسب درآمده است که ادامه تحصیل و کسب مدرک با هدف افزایش حقوق انجام می شود.
وی با اعلام اینکه 70 درصد از دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای وارد بازار کار می شوند، افزود: باید تلاش کنیم حداقل تا پایان سال این آمار را به 72 درصد برسانیم و روند پیشرفتی را در برنامه مدنظر قرار دهیم.
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت کنونی جامعه هم اینک کشور نیازمند توسعه است و با وجود به نتیجه رسیدن برجام همچنان با مشکلاتی مواجه هستیم.
رئیس دانشگاههای فنی و حرفهای کشور اظهار کرد: برای رفاه حال مردم باید علم تبدیل به فناوری و فناوری را به ثروت تبدیل کنیم.
شفیعی با بیان اینکه درصدد برگزاری جشنواره ای به نام «مشا» «مهارت، شغل، ازدواج» هستیم ، خاطرنشان کرد: بیکاری باعث عقب افتادن ازدواج و تشکیل نشدن خانواده و در نتیجه موجب افزایش فساد در جامعه می شود و ما در این راستا درصدد برگزاری این جشنواره برای جوانان هستیم.
وی درآمد دانشگاه فنی و حرفه ای را یک هزار و 500 میلیارد تومان خواند و گفت: دانشگاه ها باید از منظر درآمد خودکفا بوده و منتظر اختصاص بودجه و ردیف اعتباری از سوی دولت نباشند.
وی با بیان اینکه باید به دنبال پرورش تکنسینهای چهار ساله باشیم، اظهار داشت: به دنبال پیاده کردن و تلفیق سیستم آموزشی فنی و حرفهای کشورهای آلمان و چین هستیم.
رئیس دانشگاههای فنی و حرفهای کشور ابراز داشت: سال ٩٢ بودجه این دانشگاه ٢٨٢ میلیارد تومان بود که با تلاش های مسئولان این بودجه به ۴٢۰ میلیارد تومان رسیده است.
شفیعی ابراز کرد: در سطح کشور ١٧۰ مرکز دانشکده، ١٨۰ هزار دانشجو و ۶۵۰۰ نفر نیرو اساتید داریم که این رقم بودجه برای چنین ابردانشگاهی با چنین خروجی هایی واقعا کم است.
نظر شما