مریم حجت، مقام اول هفتمین جشنوراه تولید محتوای الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: با همکارم نرم افزار یار دین و زندگی را طراحی کردیم، این نرم افزار کمک آموزشی کتاب دینی برای معلمان است.
وی افزود:برای اینکه در کلاس دینی فضای خشکی حاکم نباشد و تنها معلم متکلم وحده نباشد، این نرم افزار طراحی و تولید شد. این نرم افزار می تواند برای جذاب شدن کلاس دینی به معلمان کمک کند تا از آن فضای خشک خارج شوند.
وی با بیان اینکه امید ندارم سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش وپرورش کمکی به تولید انبوه این نرم افزار کند گفت:با هزینه شخصی خودم این نرم افزار را تولید کردیم و در اختیار معلمان گذاشتیم.
حجت تصریح کرد: با هزینه شخصی این نرم افزار ها را تولید کردیم و به فروش رساندیم اما هیچ سودی نکردیم البته ملاک ما معرفی نرم افزار بود و به سود خیلی توجه نداشتیم.
این معلم با سابقه کتاب دینی گفت: پیش از این نیز نرم افزار را در اختیار سازمان پژوهش گذاشتیم اگر آنان به اداره های آموزش وپرورش معرفی می کردند تا در اختیار معلمان دینی قرار گیرد، معلمان می توانستند کلاس های باکیفیت تری داشته باشند.
این طراح نرم افزار کتاب دینی گفت:این نرم افزار در بازار وجود دارد اما متاسفانه خیلی مورد استقبال وزارت آموزش وپرورش قرار نگرفت و با تلاش هایی که انجام دادیم به برخی از اداره کل ها معرفی کردیم تا آنان این نرم افزار را تهیه کردند.
این معلم دینی بیان کرد:هر سال برای یک پایه دبیرستان این نرم افزار را طراحی کردیم و در حال حاضر 4 نرم افزار طی 4 سال طراحی شده و در بازار نیز موجود است.
وی ادامه داد: سال اول و دوم بیش از 1500 نرم افزار به فروش رسید و سال دوم و سوم بیش از هزار نرم افزار را توانستیم تولید و به فروش برسانیم.
حجت تاکید کرد: اگر حمایت ها از فرهنگیان زیاد شود نه تنها بنده بلکه بسیاری دیگری از همکارانم نیز دارای انگیزه می شوند و ایده پردازی می کنند.
نظر شما