حجت الاسلام جواد دارینی یکی از مبلغان تربیتی حرم حضرت معصومه(س) در خصوص برگزاری همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: امروزه مساجد به عنوان تنها پایگاه فرهنگی در روستاها فعالیت می کنند و از اینرو لازم است مربیانی که در امر آموزش فرهنگی در روستاهایی که به خیلی از امکانات دسترسی ندارند، مجهز به اطلاعات وامکانات روز باشند.
وی افزود: روش های ارتباط امام جماعت و مسئولین کانون های فرهنگی هنری با کودکان و نوجوانان در روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است و در مسجد روستایی یک مدیری موفق است که مهارت های کلاسداری و روش های نوین آموزشی را اموخته باشد.
حجت الاسلام دارینی ادامه داد: یکی از اقداماتی که باید در روستاها صورت بگیرد توجه به استعدادهای درخشان در روستاها است که کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند محلی برای بروز استعدادها باشند.
این استاد دینی ادامه داد: برگزیدگان روستایی باید با ایجاد نشاط در مساجد، زمینه توسعه و پیشرفت جامعه را فراهم کنند و به عنوان هادیان فرهنگی در روستاها برنامه های مسجد را به بدنه مردمی در روستا منتقل کنند.
150 نفر از برگزیدگان روستایی و عشایری از 9 استان مرکزی، قم، قزوین، سمنان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، تهران والبرز در همایش منطقه ای کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر از 23 تا 26 شهریور در بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) حضور دارند.
نظر شما