لیلا امینی، مدیر نمایندگی بنیاد نهج البلاغه استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس با بیان اینکه دکتر روح الله تقی زاده و دکتر لیلا امینی نویسندگان این کتاب هستند، اظهار کرد: از آنجایی که یکی از مباحث مهم در نهج البلاغه، موضوع گفتگو و انواع آن است در این کتاب سعی شده، به صورت اختصاصی این مهم پرداخته شود.
وی با اشاره به اینکه نویسندگان کتاب بر این باورند که مبحث «گفتمان»، موضوع جدیدی نبوده و نیست بلکه آن امام همام قرن ها پیش به آن پرداخته است، افزود: همواره نویسندگان تلاش کرده اند تا در حد بضاعت خود، به این مبحث بپردازند و در این رهگذر، گفتمان را تقسیم بندی نموده اند.
امینی ادامه داد: این کتاب شامل مقدمه حضرت آیت الله دین پرور، رییس بنیاد بین الملل نهج البلاغه کشور است و دارای سه فصل و در220 صفحه تنظیم شده و در یکهزار جلد در قطع وزیری به چاپ رسیده است.
وی با بیان اینکه در این کتاب گفتگوهای مستقیم و گفتگوهای غیر مستقیم امام علی(ع) ارائه شده است، عنوان کرد: بخشی از گفتگوهای امام علی(ع) با پیامبر(ص)، برخی با امامان(ع)، با اشخاص خاص، مردم عادی و با اهالی شهرها ازجمله مکه، کوفه و..، بوده است؛ نکته مهم اینکه بیشتر گفتگوهای آن حضرت، غیرمستقیم بوده که به اشکال متفاوت نحوی، امر، نهی، دعا،... آمده و محدود به دوران زندگی امام علی(ع) نیست و ما امروز می توانیم از آنها به عنوان چراغ راه خود استفاده کنیم.
امینی با اشاره به فعالیت سه ساله دفتربنیادبین الملل نهج البلاغه در هرمزگان، افزود: یکی از اهداف پژوهشی این مجموعه، ترویج ونشر فرهنگ علوی است و از این رو این دفتر در سومین سالگرد فعالیت خود و همزمان با عید غدیر اقدام به رونمایی از کتاب «حِوَارَاتٌ لِفَهمِ الحِضَاراتِ فِی نَهجُ البَلاغِه» کرده است.
نظر شما