به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد ، حسین ظریف منش، مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر امروز ( 14 تیر) در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: هدف از سفر به یزد بررسی فعالیت های بنیاد بین المللی غدیر یزد و ایجاد آمادگی جهت ورود به دهه امامت و ولایت سال جاری است.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر تصریح کرد: برنامه های بنیاد دودسته است که شامل برنامه های گرامیدات و ناظر بر امر تبلیغ، ترویج و معرفی دهه امامت و ولایت و همچنین برنامه های فرهنگ ساز و معنوی است که درس ها و پیام غدیر را در جامعه منعکس می کند.
ظریف منش خاطرنشان کرد: دهه امامت و ولایت با فرمایش مقام معظم رهبری انجام می شود و هر سال بین عید سعید قربان تا غدیر برنامه هایی داریم که ده ها هزار برنامه فرهنگی، هنری، تبلیغی و ارزشی و علمی در استان ها پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: در استان یزد نیز نشستی با حضور مسئولان استانی در زمینه امامت و ولایت انجام شده است.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر گفت: راهبرد بنیاد برای اجرای برنامه های خود در سطح ملی و جهان اسلام بر این است که از انگیزه های غدیری و عشق به امیر المومنین ( ع) و سرمایه های عظیم ایشان استفاده کند و به همین خاطر کار بنیاد به عنوان نقش موتور محرکه برای دستگاه ها است ولی عمده فعالیت های توسط مردم است.
ظریف منش بیان کرد: امسال ما در بعد گرامیداشت ۲ یا سه برابر خواهد شد و زمینه ها نیز آماده است و موسسات فرهنگی و تبلیغی خودجوش جوانان کشور نیز برای آن اعلام آمادگی کرده اند.
وی ادامه داد: برنامه های ما در ۲ سطح استانی و ملی است که استان ها حداقل یک برنامه ملی دارند و در استان یزد نیز برنامه ای به صورت ملی برگزار می شود که از جمله آنها در بحث اطعام است که سعی داریم یزد به عنوان پیش قراول آن باشد.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر ادامه داد: ما سعی داریم تا روز عید غدیر یک تفاوت بزرگی داشته باشد و در صدد هستیم که برنامه هایی بزرگ داشته باشیم که سال گذشته یک میلیون و 500 هزار اطعام عمومی داشتیم.
ظریف منش تصریح کرد: روز مباهله پیشبینی شده که طلاب و روحانیون در یکی از مدارس یا مصلی گردهمایی داشته باشند تا نشان دهد که این روز اتمام حجتی برای جامعه است.
وی گفت: در استان یزد برگزاری کارگاه های آموزشی غدیر شناسی نیز انجام می شود که اگر در دهه امامت و ولایت کار وسیعی برای پاسخ به شبهات انجام شود بسیاری از مشکلات حل می شود و این گوهر درخشان را میتوان به جهانیان معرفی کرد زیرا امیرالمومنین (ع) محور وحدت است و حتی اهل تسنن را باید این روز را جشن بگیرند.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر بیان کرد: اگر مدیریت جامعه بر مبنای ارزش های الهی باشد و مدیر جامعه از سوی خداوند معرفی شود این جامعه به سمت و سوی صلاح پیش می رود و طبیعی است که مردم ما همینطور که نشان داده اند مهمترین ضامن تحقق عینی این حقیقت در جامعه هستند.
ظریف منش تصریح کرد: ما نقش محوری و هماهنگ سازی را ایفا می کنیم و در استان ها نیز سعی شده تا دستگاه ها به صورت هماهنگ فعالیت های خود را در حوزه ماموریت خود داشته باشند.
وی افزود: سال گذشته بیش از یکصد هزار برنامه در زمینه غدیر داشتیم که مدارس، دانشگاه ها، بسیج دانشجویی، شهرداری ها و بسیاری از دستگاه ها فعالیت ها خواهند داشت.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر تصریح کرد: غدیر جز به همت مردم و عاشقان حضرت علی (ع) انجام نمی شود.
ظریف منش بیان کرد: سال گذشته ۱۰ ها هزار نفر در کلاس های غدیر شناسی استان ها داشتیم و در این راستا نیز سازمان تبلیغات و مدارس و شهرداری ها نیز در این زمینه گام های اساسی برداشتند.
وی ادامه داد: ما بحث غدیر ار متعلق به ایران و شیعه نمیدانیم که مجموعه برنامه هایی برای جهان داریم که شیعیان خارج از کشور و مسلمانان کشورهای دیگر از این برنامه ها بهره مند می شوند.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر گفت: چهار ارگان وزارت خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیش از 70 کشور، مجمع جهانی اهل بیت در بیش از 700 مجمع در کشورهای اسلامی و جامعه المصطفی در کلیه کشورهایی که پایگاه دارند، هستند که در زمینه غدیر در سطح بین المللی فعالیت دارند تا غدیر و غدیر شناسی را داشته باشند.
ظریف منش بیان کرد: امسال در ۱۰ کشور اسلامی همایش علمی در زمینه غدیر خواهیم داشت و به تبع این سیاست از طریق چهار ارگان صدها برنامه ها را در کشورهای مختلف خواهیم داشت.
نظر شما