محمدرضا انصاری، مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: تاریخچهی المپیاد بر مبنای نوعی ایجاد انگیزه بین کارگران مشغول دربازار کار بوده که به مرور زمان تبدیل به مسابقات این چنینی درسراسرکشورها شده است که بااستفاده از المپیاد ها می توان نخبگان رشته های مختلف را شناسایی کرد.
طبق گفته وی، هفدمین دوره مسابقات ملی مهارت از(2 تا 5 آبان) سال جاری برگزار خواهد شد، که مرحله شهرستانی این مسابقات در اردیبهشت ماه و در 30 رشته بین 2 هزار و 17 نفر که شامل یک هزار و 84 آقا و 933 خانم است؛ بصورت کتبی و شفاهی برگزار شد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد:مرحله استانی این دوره از مسابقات در مردادماه برگزار شد که 134 نفربه اردوی آمادگی راه پیداکردند، که در آخر به انتخاب 18 رشته شامل 16 رشته انفردای و2 رشته تیمی منجرشده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان به تسهیلاتی که برای برگزیدگان نفرات برتر کشوری درنظرگرفته شده است اشاره کرد و افزود: نفرات برگزیده کشوری ضمن اینکه تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان قرارمی گیرند میتوانند از تسهیلات ویژهای برخودار شوند.
به گفته انصاری نفرات برگزیده می توانند طبق تفاهم نامه منعقده بین صندوق کارآفرینی وفنی وحرفه ای از تسهیلات دیگری نیز برخودار شوند.
وی با اشاره به این اینکه در سال جاری تفاهم نامه ی جدیدی با وزارت مسکن منعقد شده است که فنی وحرفه ای به عنوان دبیرخانه ی این ستاد تعیین شده است، ادامه داد: فنی وحرفه ای دراین راستا با هدف ارائه ی آموزش ها ی مهارتی مورد نیاز ساکنین این مناطق، زمینه ی اشتغال افراد را بوجود می آورد.
انصاری افزود: این برنامه ی آموزشی باعنوانی از سیاست های سازمان آموزش فنی وحرفه ای آغاز به کار کرده و در حال حاضر تعهداتی که در زمینه آموز ش سکونتگاه های غیر رسمی و بحث کاهش آسیب های اجتماعی داریم بالغ بر 200 هزار نفرساعت است.
این مقام مسئول اذعان داشت: 33 درصد افراد آموزش دیده در سازمان فنی وحرفه ای توانسته اند وارد بازار کار شوند.
انصاری در ادامه گفت: فنی و حرفه ای وظیفه ی درقبال اشتغال زایی ندارد بلکه محور کاری این سازمان آموزش مهارت های مورد نیاز بازار کاراست،که شامل آموزش های پژوهش محور است .
به گفته مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان زنجان گام اول که شامل نیاز سنجی این آموزش ها بوده انجام شده است و گام دوم انطباق این آموزش ها بانیازهاست که می شود از اعتبارات استانی استفاده کرد وگارکاه ها ی مورد نیاز را تاسیس کرد.
نظر شما