به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، پیمان کاظمی نژاد، مدیرکل امور شهری استانداری خوزستان، امروز(8 آبان) در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان، با اشاره به بدهی نیم درصد شهرداری ها به کتابخانه های عمومی، گفت: لیست بدهی شهرداری ها اعلام شد که 340 میلیارد ريال بوده و از این مبلغ 250 میلیارد ريال سهم اهواز است.
وی با بیان اینکه اگر شفاف سازی بدهی ها اهمیت بیشتری نداشته باشد، کمتر از آن هم نیست، افزود: اولویت برگزاری جلسه با شهرداران را از سوی انجمن کتابخانه های عمومی دریافت کردیم و اعداد و ارقام بدهی های شهرداری ها به کتابخانه های عمومی از سال 83 تا پایان سال 94 شفاف و تعیین شده است.
کاظمی نژاد، با اشاره به اینکه بابت این سال ها مبلغی را تعیین کردیم تا ماهیانه به کتابخانه های عمومی پرداخت شود، اضافه کرد: میزان تقسیط ماهانه بدهی سال 95 هم تعیین شده که 61 میلیون و 500 هزار تومان ماهانه بود و تاکنون 60 میلیون تومان به حساب کتابخانه ها واریز شده است.
وی با بیان اینکه اگر شهرداری ها به تعهد خود پایبند نباشند استانداری رأسا اقدام به پرداخت اقساط و کسر از حساب شهرداری ها می کند، ادامه داد: به خاطر اهمیت کتابخانه ها به صورت مسمتر هفته ای سه یا چهار جلسه را با شهرداران برگزار می کنیم و قول می دهیم این جلسات به صورت منظم و با جدیت برگزار شود.
144 میلیارد ريال از جساب شهرداری اهواز بابت بدهی به کتابخانه ها برداشت شده است
در ادامه سید خلف موسوی، شهردار اهواز، عنوان کرد: بدهی شهرداری اهواز از سال 90 تاکنون بدون اطلاع ما از سوی استانداری خوزستان بابت بدهی نیم درصد کتابخانه های عمومی استان از حساب شهرداری کسر و به کتابخانه ها پرداخت شده است.
وی مبلغ این بدهی را طبق ارقام کتابخانه های عمومی استان 144 میلیارد و 709 میلیون ريال خواند و تصریح کرد: بر اساس ماده ۶۴ اجازه برداشت از حساب شهرداری را به کتابخانه ها دادند که البته این بول باید از درآمدهای وصولی شهرداری برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه این پول های برداشت شده عوارض مردم اهواز است و نباید اینطور برخورد می شد، اذعان داشت: تفاهمنامه ای با کتابخانه های عمومی منعقد کردیم که بعد از تحقق بودجه شهرداری، اقدام به برداشت از حساب کنند.
لزوم تأمین اعتبار مورد نیاز کانون پرورشی
غلامرضا شنبدی، مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، هم ابراز کرد: مأموریت اصلی کانون پرورشی مسئله کتابخانه است و در این راستا 38 فعالیت فرهنگی، هنری، علمی و ادبی انجام می دهیم.
وی اعتبارات کانون پرورش فکری استان را در یک سال مالی بین 2 تا سه میلیارد ريال اعلام کرد و ادامه داد: این در حالی است که هزینه هر کانون ماهیانه 50 تا 80 میلیون ريال است که با توجه به فعالیت 58 مرکز در سطح استان این مبلغ بودجه جوابگو نیست.
شنبدی، با بیان اینکه ما سالیانه چیزی حدود پنج میلیارد ريال هزینه اعتبار لازم داریم که بتوانیم امور جاری کانون های پرورش فکری را انجام دهیم، خاطر نشان کرد: این مبلغ بدون محاسبه سمینارها، همایش ها و جشنواره هاست.
وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور شهرداری ها برای کانون پرورشی کار کرده و همکاری دارند ولی تاکنون یک ریال به کانون پرورشی فکری خوزستان کمک نشده است، تاکید کرد: مصوبه ای برای توجه ویژه داشتن به تأمین اعتبار مورد نیاز کانون پرورشی داشته باشیم.
نظر شما