کانون پرورش فکری  به سمت کارهای فاخر می رود

خبرگزاری شبستان: حق پرست گفت: کانون با این رویکرد که باید متفاوت تر باشد و نیازهای کودکان و نوجوانان را فارغ از جو عمومی و گاه تجاری مورد توجه قرار دهد، کار می کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، نورا حق پرست، مدیر کل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امروز 14 آذر در مراسم رونمایی از مجموعه های نیاکان ما و " حماسه های ایرانی " که در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: در مورد اهمیت پرداختن به تاریخ و پیشینه هر کشوری جای تردید نیست. از مدیران قبلی که پروژه های " حماسه های ایرانی " و " نیاکان ما " را راه اندازی کردند، تشکر می کنم. از آقای میرکیایی به عنوان پیشنهاددهنده این کارها و همچنین از تک تک نویسندگان و تصویرگران این دو مجموعه که کار را پیش بردند تشکر می کنم. ادامه این مجموعه ها در حال کار است. برخی در دست تالیف و برخی در حال تصویرگری است.

 

حق پرست تصریح کرد: مجموعه های " حماسه های ایرانی " و " نیاکان ما " کار جدیدی بود که نگاه و رویکرد جدید به مسایل تاریخی داشت. آقای میرکیایی تعامل خوبی با نویسندگان و تصویرگران داشتند که این امر در ارتقای کیفی کتاب ها اثرگذار بود.

 

وی با بیان اینکه کانون به سمت کارهای فاخر می رود، اظهار داشت: کانون با این رویکرد که باید متفاوت تر باشد و به نیازهای کودکان و نوجوانان فارغ از جو عمومی و گاه تجاری توجه کند، کار می کند. فراموش نکنیم پروژه هایی همچون " حماسه های ایرانی " و " نیاکان ما " در صورتی اجرا خواهد شد که همه اعم از نویسنده و تصویرگر دست به دست هم دهیم.

 

بر اساس این گزارش، داود امیریان که کتاب " حماسه آغاز می شود " از مجموعه " حماسه های ایرانی " را نوشته است، در این جلسه گفت: این کتاب در مورد یک برهه از تاریخ است که باعث یورش افغانی ها به ایران شد. اگر ما با قوم ها و مردم خود مهربان نباشیم و به خواسته های آنها توجه نکنیم، ممکن است قومی به خاطر ظلمی که بر او تحمیل می شود، قیام کند.

 

بر اساس این گزارش، مهسا منصوری، از تصویرگران کتاب اظهار داشت: آقای پارسانژاد پروژه را به من معرفی کرد. چون داستان ها تاریخی بود سبک خاصی را برای تصویرگری می طلبید. با آقای مهدی میرکیایی به عنوان مدیر مجموعه مشورت داشتم تا تصویرگری طوری باشد که مخاطب را درست به آن زمان مورد نظر ببرد.

 

حقانی از تصویرگران کتاب حاضر در این جلسه خاطرنشان کرد: پیدا کردن منابع برای تصویرگری کتاب های تاریخی یا باستان شناسی یکی از وظایف تصویرگر است. یک تصویرگر حرفه ای باید به علم اشراف داشته باشد. کار تصویرگر تلفیقی از هنر و دانش است.

 

بر اساس این گزارش، قره باغی، از تصویرگران کتاب حاضر در این جلسه عنوان کرد: آقای میرکیایی به عنوان دبیر مجموعه خیلی نویسندگان و تصویرگران را راهنمایی کردند. مشکل من تاریخی بودن داستان ها بود، به عنوان مثال باید لباس ها را طوری تصویرگری می کردم که مطابق زمان مورد نظر باشد. منابع تصویری تاریخی ما خیلی کم بود.

 

کد خبر 591405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha