تندروی و افراطی گری مربوط به یک فرقه نیست/ اقتدار ایران، محصول اتحاد و انسجام

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اهل سنت مسجد محمد مصطفی(ص) دولت آباد، گفت: باید به جای پرداختن به مسائل اختلافی، در بین امت اسلامی به دنبال نقاط مشترک باشیم تا با هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، ماموستا اسامه مرادی امام جمعه مسجد محمدمصطفی(ص) دولت آباد، چهارشنبه(24 آذر) در همایش بزرگ وحدت، گفت: تفاوت دیدگاه ها، نظرات و تفکرات امری طبیعی است و مادامی که به اصل و اندیشه اسلامی برگردد می تواند به نتیجه ارزشمند وحدت منجر شود.

 

ماموستا مرادی، با تأکید بر اینکه هر آنچه که به زبان می آوریم بر آن مسئولیم، اظهار کرد: برخی افراد زمانی که در مجالس و محافل شروع به سخن می کنند تنها به مورد تقدیر قرار گرفتن خود فکر می کنند و دیگر جامعه برایشان مهم نیست، این مصیبت درونی است که خیلی ها به آن گرفتارند.

 

وی تصریح کرد: بزرگان منبری و مدیران و مسئولان باید بدانند که هیچ یک از ما نباید گفته ای که به وحدت آسیب می رساند به زبان بیاوریم و گرنه به مردم، نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب خیانت کرده اند.

 

امام جمعه مسجد امام مصطفی(ص)، بیان کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی 12 تا 17 ربیع الاول را هفته وحدت نام نهاد و رهبر با بصیر و حکیم و خیرخواه ایران اسلامی در صحبتها و فتواهای بی نظیرشان در تحریم توهین به مقدسات امهات المومنین همیشه سردمدار اتحاد و  وحدت و رفع کدورت بین ما شده اند.

 

وی با اشاره به تأکیدات پیامبر اکرم(ص) بر لزوم حفظ وحدت و انسجام میان مسلمانان، عنوان کرد: گاهاً برخی از مسئولین ما کاری می کنند که افراد موافق و پیرو نظام و رهبری و آن هایی که برای نظام زحمت می کشند دلسرد می شوند.

 

ماموستان مرادی، خاطرنشان کرد: یک جامعه امن و سعادتمند آرزوی همه مردم کرمانشاه و منطقه اورامانات است، مردمی که در دوران انقلاب و جنگ با جان و دل در مرزها از نظام و انقلاب دفاع کرده اند.

 

وی اولین اقدام پیامبر(ص) در مدینه را اصلاح میان مومنین و برقراری صلح و سازش میان قبایل اوس و خزرج برشمرد و گفت: پیروزی انقلاب چه در دوران هشت سال دفاع مقدس  و در عرصه های مختلف تنها عاید یکی از فریقین یا شیعه یا سنی نبوده است.

 

این روحانی اهل سنت، ابراز کرد: باید قبول کنیم که اقتدار جمهوری اسلامی در دنیا به ویژه در خاورمیانه به وسیله اتحاد و انسجام و دفاعی که در سنگرهای ما و دیگر قومیت ها در مقابل رژیم بعث عراق بوده است.

 

وی اظهار کرد: این نظام و انقلاب متعلق به ما است  و باور درونی ماست که حق داریم از آن دفاع کنیم و در این راستا شهید داده ایم.

 

ماموستا مرادی، تصریح کرد: یکی از راهکارهای رسیدن به زندگی سعادتمند و راهکارهای همبستگی و همدلی، احترام متقابل به یکدیگر است.

 

وی بیان کرد: احترام متقابل موجب وحدت و همدلی می شود ما باید به جای پرداختن به مسائل اختلافی، در بین امت اسلامی به دنبال نقاط مشترک باشیم تا با هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشیم و صاحب یک جامعه سعادتمند شویم.

 

امام جمعه اهل سنت مسجد محمد مصطفی(ص)، در خصوص اهمیت وحدت و پرهیز از اختلاف از نظر قرآن و سنت پیامبر عظیم الشأن اسلام، گفت: قرآن کریم به مسئله وحدت اسلامی اهتمام خاصی می ورزد از یک سو پیامدهای مثبت اتحاد را بازگو می کند و از سوی دیگر نسبت به پیامدهای شوم اختلاف هشدار می دهد که ما شاهد آن در عراق و سوریه و سایر کشور ها هستیم.

 

وی افزود: ایجاد و حفظ وحدت از مظاهر تقواست چنانچه ایجاد تنش، اختلاف و درگیری مخالف تقواست.

 

ماموستا مرادی، با بیان اینکه در قرآن از اتحاد و هماهنگی به عنوان نعمت الهی یاد شده است، عنوان کرد: اختلاف از بدترین نوع عذاب الهی برای جامعه اسلامی است که پیامدهای شوم درونی و بیرونی در پی دارد.

 

وی ادامه داد: پیامد درونی این است که هر لحظه احتمال دارد آتش جنگ و درگیری در چنین جامعه ای شعله ور شود و همه هستی آن را به آتش کشد چنانکه قرآن کریم می فرماید: شما در اثر اختلاف بر لبه گودالی از آتش بودید پس خدا شما را از آن نجات بخشید.

 

این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: پیامد بیرونی اختلاف این است که جامعه در اثر آن قدرتش را از دست می دهد و در برابر دیگران ضعیف و سرخورده می شود.

 

وی رسول خاتم حضرت محمد مصطفی(ص) را بهترین محور وحدت خواند و اذعان کرد: ایشان بیشترین تلاش را برای ایجاد وحدت تشکل اسلامی داشتند و در زمان خود با متشکل ساختن نیروهای مسلمان موفق شد یک امت واحده و متحد و همسو بسازد که هرگز نمی توان برای آن نمونه یافت.

 

ماموستا مرادی، گفت: در عهد رسول الله در میان گروه ها و قومیت های مختلف مانند اوس و خزرج و مهاجر و انصار همواره زمینه چالش های فراوان پدید می آمد  و چه بسا عرصه های فتنه را پدیدار می نمود لکن حضرت ختمی(ص) مرتبت با تلاش مدبرانه خویش فتنه ها را خاموش می کرد و گرایش ها را با هم پیوند می داد چون وحدت را مایه رحمت می دانستند.

 

کد خبر 594370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha