به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدرر،حجت الاسلام سید طاها هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد افزود: با گسترش و توسعه مراکز مشاوره در سراسر کشور بویژه در درون واحدهای آموزشی دانشگاهی باید افکار نوجوانان و جوانان که قشر وسیعی از دانش آموزان و دانشجویان را تشکیل می دهند، به پیشگیری از مصرف مواد مخدر هدایت کرد.
وي گفت: دانشگاه برشی از جامعه است که نسل نخبه کشور در آن تحصیل می کنند، هدایت فکری دانشجویان از پیشگیری تا درمان اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و قرصهای روان گردان می تواند ما را به تحقق رویکرد مبارزه اجتماعی با این پدیده نزدیک کند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه موقعیت جغرافیایی کشور و همجواری با افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در جهان ، نگرانی از ابتلای نوجوانان و جوانان ما به بیماری اعتیاد را دوچندان کرده است، اظهار کرد: کانون های فرهنگی و اجتماعی و تشکل ها از طریق آموزش های مجازی و حضوری می توانند به کمک مسوولان آموزشی در مدارس و دانشگاهها برای مقابله با اعتیاد بیایند، باید ذهن این قشر از جامعه را در مورد عواقب و خطرات زیان بار مصرف مواد مخدر صنعتی و قرصهای روان گردان روشن و آگاه کرد.
هاشمي ، اعتیاد به مواد مخدر را پدیده شومی دانست که سیستم فکری افراد را تخریب می کند و خانماسوز است .
وي تاکید کرد: ضرورت دارد واحدهای آموزشی از جمله دانشگاهها و مدارس با جدیت به همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمانهای مدنی برای مقابله با اعتیاد از طریق اطلاع رسانی و آموزش بپردازند زیرا این نهادها بیش از سایر دستگاههای دیگر با معضل مواد مخدر مواجه هستند.
به گفته وی ، دانشگاه آزاد اسلامی همکاری تنگاتنگی با ستاد مبارزه با مواد مخدر دارد و در این راستا شیوه نامه پیشگیری از اعتیاد را به واحدهای دانشگاهی مربوطه ابلاغ کرده است .
هاشمی ، برگزاری کارگاههای آموزشی ، مشاوره ، حمایتهای درمانی و گفتاری را از جمله اقدامات انجام شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد.
این مقام مسوول در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: دولت نیز باید زمینه های آموزش در جهت پیشگیری اولیه و ثانویه از مصرف مواد مخدر را ایجاد و امکاناتی را نیز در این زمینه فراهم کند.
نظر شما