به گزارش خبرگزاری شبستان، مخاطب سپيديهاي پراکنده بعد از خواندن کتاب ميتواند چشماندازي حلال از شعر و شاعري احمدرضا احمدي را ببيند. طوري که در خلال درک زيباييشناسي شعر او ميتواند به شکل بيان و جهانبيني شاعر و نيز جايگاه شعر او در شعر مدرن فارسي پي ببرد و همينطور نيز، به اهميت شاعر، بهعنوان هنرمندي معاصر که سعي و تلاشش در زندگي هنرياش، سواي پيشرفت و خلق آثار خودش، تأثير بر آثار ديگران و پيرامونش نيز بوده است.
گفتنی است ،احمدرضا احمدی در ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۳۰ اردیبشهت ماه ۱۳۱۹ در کرمان متولد شد. پدر وی کارمند وزارت دارایی بود و ۵ فرزند داشت که احمدرضا کوچکترین آنها بود. جد پدری وی ثقةالاسلام کرمانی، و جد مادریاش آقا شیخ محمود کرمانی است. سال اول دبستان را در مدرسه کاویانی کرمان گذراند و در سال ۱۳۲۶ با خانواده به تهران کوچ کرد. در دبستان ادب و صفوی تهران دوران ابتدایی را به پایان برد و دورهٔ دبیرستان را در دارالفنون تهران به پایان رساند. در سال ۱۳۴۵ دورهٔ خدمت سربازی را به عنوان سپاهی دانش در روستای ماهونک کرمان آموزگاری کرد.
احمدی در سال ۱۳۴۳ به همراه نادر ابراهیمی، اسماعیل نوری علاء، مهرداد صمدی، محمدعلی سپانلو، بهرام بیضایی، اکبر رادی، جعفر کوشآبادی، مریم جزایری و جمیله دبیری گروه طرفه را با هدف دفاع از هنر موج نو تأسیس کرد. انتشار دو شماره از مجلهٔ طرفه و تعدادی کتاب در زمینهٔ شعر و داستان از فعالیتهای این گروه است.
وی در مهر ماه سال ۱۳۴۹ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشغول به کار شد. تا سال ۱۳۵۸ در سمت مدیر تولید موسیقی برای صفحه و نوار ماند و از سال ۱۳۵۸ تا زمان بازنشستگی یعنی سال ۱۳۷۳ در بخش انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به ویراستاری مشغول بود.
تدوین ردیف موسیقی ایرانی،آوازهای محمدرضا شجریان، شعرخوانی و ضبط صدای شاعران مهم (با آثاری از نیما یوشیج، احمد شاملو، نادر نادرپور، فروغ فرخزاد، یدالله رؤیایی، نصرت رحمانی و...)از جمله فعالیتهای وی در کانون بودهاست.
برخی از آثار تولیدی تحت سرپرستی وی به شرح زیر میباشد:
مجموعه صدای شاعر که معرفی شعر معاصر و شعر کلاسیک فارسی بود
مجموعه زندگی و آثار موسیقیدانان ایران و جهان
مجموعه آوازهای فولکلور ایران
مجموعهٔ کل ردیف موسیقی ایران
مجموعهٔ بازسازی تصنیفهای کلاسیک موسیقی ایران
مجموعهٔ قصه برای کودکان
نشر قطره کتاب سپيدي هاي پراكنده ، شعر و شاعری احمد رضا احمدی برگزیده رسول رخشا را در 524 صفحه چاپ و روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما