به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام رفیعی، سخنران و خطیب کشور در حرم رضوی با اشاره به فضیلت های شب قدر گفت: شب قدر بهترین فرصت برای متحول شدن انسان برای متقربب شدن به درگاه الهی است.
وی با بیان اینکه شب قدر فرصت سازندگی، بندگی، کوشش و کشش در مسیر معنویت و کمال است و شب سرعت و سبقت در محور معنویت است، تصریح کرد: شب قدر شب خروج از گناه و ورود به حریم الهی و قرار گرفتن انسان در باب رحمت و لطف الهی است و در این شب بزرگ چوب حراج به بهشت زده شده است.
وی افزود: امروز ضعف عزم، اراده و تصمیم گیری مشکل اساسی جامعه است چرا که در عصر امروزی همه می دانند ولی در اراده و تصمیم ضعیف هستند و ندانستن عیوب و قبح گناه مشکل اجتماع نیست بلکه اراده ها سست و ضعیف است.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه همه ما به گناه عادت کردیم و عجز جای عزم و ضعف جای اراده را گرفته است، اظهار داشت: نسخه رهایی از گناه تقویت اراده است و انسان به یک قرین در قبر نیازمند است که آن نماز و عمل نیک است پس باورکردن حجاب و نماز انسان را به سعادت دنیا و اخرت می رساند.
وی با اشاره به سوره طه گفت: حضرت آدم از روی ضعف عزم خطا کرد چرا که منکر عظمت خداوند نبود اما از روی فراموشی، عهدی که خدا با آن داشت را شکست و به چیزی که از آن منع شده بود نزدیک شد.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: اراده قوی باعث تقویت ایمان می شود و شب های قدر بهترین فرصت برای متحول شدن و متقرب شدن به درگاه خداوند متعال است و در جوانی عزم زودتر به جزم تبدیل می شود چرا که گناه در دل جوان همانند نهال است که می توان زود آن را از بین برد.
وی دور اندیشی و قوی کردن عزم، صبرو تقوی، تلاش و کوشش و آمادگی و تقویت باور های دینی را اساسی ترین راهکار های تقویت اراده عنوان کرد و گفت: انسان باید عزمش را انسجام بخشد چراکه عزم قوی انسان را متحول می سازد.
حجت الاسلام رفیعی خطاب به جوانان گفت: توجه به نماز، حجاب و آموزه های دینی بهترین سلاح مقاومت در برابر گناه است و پیروان علی(ع) همواره برای رسیدن به معنویات و بهشت باید زحمت بکشند و هر کسی مسئول کار خودش است پس سعی کنید وقت را در خدمت خوتان در آورید.
وی افزود: دشمن بوسیله اینترنت و رسانه های پیشرفته به خانه های ما نفوذ کرده است و با وسایل بر تفکر جوانان غلبه می کند که رسالت اصلی ما در برابر این ترفندها ترویج فرهنگ مطالعه، کار و تلاش و تقویت اراده جوانان در عرصه های مختلف اجتماعی است.
پایان پیام/
نظر شما