به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، امروز(۱۶ اسفند)در آیین بزرگداشت بیست و چهارمین سالروز تأسیس کانون مساجد در سمنان،با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در سالهای فعالیت خود اقدامات متعددی در راستای ترویج موضوعات دینی و فرهنگی انجام داده است گفت:این کانونها در حوزههای فرهنگی و هنری فعالیت دارند و فرهنگ و هنر را در خدمت دین قرار میدهند.
وی به ماجرای گوساله پرستی قوم حضرت موسی (علیه السلام) اشاره کردو گفت: سامری گوسالهای ساخت که صدای خوشی از آن بیرون میآمد و زمانی که حضرت موسی (علیه السلام) برای عبادت به کوه طور رفت عدهای به سامری ایمان آوردند و زمانی که 10 روز به عبادت ایشان اضافه شد و تمام قوم ایشان گوساله پرست شدند.
شاه فضل ادامه داد: حضرت موسی (علیه السلام) زمانی که به کوه طور برگشت و گوسالهپرستی قومش را مشاهده کرد، عصبانی شد و برادرش هارون را مورد سرزنش قرار داد، زمانی که قوم موسی خطا و گمراهی خویش را دریافتند، توبه کردند.
مشاور دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشورابراز کرد:در این زمان شبکههای ماهواره ها، فرقه نوظهور، اینترنت و فضای مجازی همانند گوساله سامری هستند، که به بسیاری از جوانان به این امور روی آورده اند.
وی اظهار داشت: هارون در جریان گوساله و سامری به ارشاد و راهنمایی مردم پرداخت، بنابراین مبارزه با اصل فناوری امری بیهوده است و هیچ زمانی نمیتوان مانع استفاده جوانان از این امکانات شویم، اما رسالت اصلی مدیران کانون مسجد این است که مبنای اعتقادی جوانان را تصحیح کنند همانندحضرت موسی (علیه السلام) عبادت خداوند را به قومش آموزش داد و هنگامی مردم قومش که توبه کردند به سوی خداپرستی روی آورهاند.
شاه فضل اضافه کرد: مدیران کانون مساجد برنامههای و فعالیتهای پرشور و با نشاط فرهنگی معنوی در مساجد اجرا کنند که این امر سبب میشود افرادی که ممکن است مدتی به فضای آلوده روی آورهاند، هنگامی که توبه می کنند به فعالیتها فرهنگی و معنوی بپردازند.
مشاور دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تاکید داشت:مدیران کانون مساجد برای افرادی که ضعف اعتقادی دارند برنامه فرهنگی داشته باشند، که این امر سبب تغییر نگرش آنها به دین و مذهب میشود.
وی از مهمترین رسالت های مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد را کادرسازی برای نظام عنوان کردو گفت: باید افرادی را در کانون تربیت کنیم که مدیرانی در این نظام شوند و محیط مسجد برای این کار بسیار مهیا است.
شاه فضل نقش مساجد را در تربیت انسان ها مهم دانست و افزود: مسئولان کانونها درخط مقدم میدان نبرد فرهنگی حضور دارند.
نماینده ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد رااز زمان تاسیس این کانون ها مطلوب ارزیابی کرد و گفت: 23 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور فعالیت دارند.
وی رسالت مسئولان فرهنگی و هنری مساجد را رسالتی سنگین و خطیر خواند و گفت: جوان مسجدی و کانونی باید تفکر مسجدی را نه فقط در مسجد بلکه در هرجا هست پیاده کند.
شاه فضل،با بیان اینکه در حال حاضر دشمن با استفاده از ابزارهای مختلف در راستای تهاجم فرهنگی به نظام اسلامی می تازد اضافه کرد:ابزارهای تهاجم فرهنگی در حال حاضر گسترش بوده و دشمن از شگردهای جدیدی در این تهاجم استفاده می کند، که باید در این زمینه هوشیار بودو در جامعه نسبت به بصیرت افزایی اقدام کرد.
نظر شما