بزرگ‌ترین فلسفه شب قدر شناخت حق از باطل و درک مرز درستی از نادرستی است

استاد اخلاق حوزه‌ها ‌و دانشگاه‌ گفت: بزرگ‌ترین فلسفه شب قدر شناخت حق از باطل و تمیز مرز درستی از نادرستی است به طوری که در این شب انسان به نقطه اوج و مدار اصلی شناخت حقیقت‌ها دست می‌یابد.

گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت‌الاسلام ‌محمد‌علی فروغی استاد اخلاق حوزه‌ها ‌و دانشگاه‌ در مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت علی (ع) اظهار داشت: بشریت امروز به نسخه مفرد کرامت و عزت‌آفرینی بیان شده از زبان مولای متقیان علی (ع) نیازمند است چرا که از روی این نسخه باید حرکت کند و سرمایه معنوی بیفزاید و به نقطه اعتلا و عظمت واقعی برسد.

 

وی با بر‌شمردن نشانه‌هایی از حب علی (ع)، خاطرنشان کرد: ‌اگر انسان معاصر با دوری از ظواهر و مسایل مادی و محبت علی (ع) را تنها سرمایه رهایی از ظاهر پرستی‌ها قرار دهد قلب انسان‌ها مجموعه‌ای حقایق و زیبایی‌ها می‌شود که بزرگ‌ترین این حقایق دینداری،‌ معرفت‌اندوزی و اعتقاد به کرامت انسان‌هاست.

 

این استاد دانشگاه با بر‌شمردن عظمت شب‌های قدر و تقارن زیبای شهادت اولین امام همام در این ایام پر ‌فضیلت، اظهار داشت: بزرگ‌ترین فلسفه شب قدر شناخت حق از باطل و تمیز مرز درستی از نادرستی است به طوری که در این شب انسان به نقطه اوج و مدار اصلی شناخت حقیقت‌ها دست می‌یابد و باید قدر این ورع و حقیقت‌جویی را درک کرده و پاداش آن را از دست ندهد.

 

وی پیش‌نیاز حضور در شب قدر و رسیدن به نقطه اوج معرفت انسانی را متوسل شدن به توبه و استغفار اعلام کرد و ادامه داد: هر مومن عاشق مسلمان با به اهتزاز در آوردن پرچم صلح و آشتی با یگانه معبود خود از خداوند نیز طلب مغفرت و رضایت می‌جوید و با انابه و توبه به گناه خود اعتراف کرده و درصدد ایجاد رابطه صلح و سازش با معبود خود است.

 

وی یکی دیگر از ویژگی‌های این شب با فضیلت را اعلام اصلاح امور از سوی بنده برای رسیدن به تعالی واقعی اعلام کرد و افزود: ‌مومن حقیقی می‌کوشد در این شب بین خود و خداوند اصلاح امور انجام داده و با یگانه معبود خود هم‌پیمان شود تا گناه و خطایی را مرتکب نشود.

 

فروغی در پایان اظهار داشت: ‌در کنار عظمت نزول قرآن در این ایام با فضیلت شناخت زندگی و سیره حضرت علی (ع) بهترین آموزه این شب‌هاست تا انسان راه را از چاه تشخیص داده و پیرو صدیقین و طاهرین باشد.


پایان پیام/

کد خبر 61711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha