به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمود واعظی صبح امروز (۲۶ فروردین) در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی اظهار داشت: امیدواریم در ماه رجب و شعبان بتوانیم خودسازی و عبادت کنیم تا با آمادگی وارد ماه مبارک رمضان و ماه مهمانی خدا بشویم.
وی افزود: وظیفه خود می دانم از طرف دولت از مجموعه کسانی که در امر خیر مدرسه سازی زحمت می کشند تشکر و قدردانی کنم. این کار بسیار بزرگی است و هیچ چیز جزء خدمت به همنوعان و مردم، انسان را راضی و خشنود نمی کند و آن هم امری که کسانی که در مدارس تربیت می شوند، نقش آنان کوتاه مدت نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در این دولت اعتقاد بر این است که دولت نباید در امور دخالت داشته باشد، تصریح کرد: باید کارهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در اختیار مردم و بخش خصوصی باشد و دولت نقش حمایتی داشته باشد.
وی گفت: دولت نباید با مردم رقابت کند و برجای مردم بنشیند، در طول تاریخ هرجایی که مردم پیش قدم شده اند، کارها بخوبی انجام شد اما وقتی کارها دولتی شد، در بروکراسی اداری با مشکل مواجه شد.
واعظی ادامه داد: دولت های بزرگ و فربه به ارث رسیده است، در دولت یازدهم تلاش شده که دولت را چابک و کوچک کنیم و کارها را در اختیار مردم قرار دهیم، البته کاری که فرهنگ و سنت شده (بزرگی دولت)، با یکی دو سال تغییر نمی یابد اما مهم این است که هدف خود را مشخص و به سمت آن گام برداریم.
وی با توجه به اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است ادامه داد: رئیس جمهور دستور داد همه وظیفه دارند اقتصاد مقاومتی را به عنوان اولویت نخست و زیربنای همه فعالیت ها داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت نقش سیاستگذاری، هدایت و حمایت را دارد و نقش دولت تصدی گری و رقابت با مردم نیست.
وی به جشنواره خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و عنوان کرد: بزرگترین کار، همین اقدام خیرین مدرسه ساز است که برای فرزندان این کشور خدمت می کنند و به مناطق محروم و کم برخوردار توجه دارند و این اقدامی بسیار خداپسندانه است، امیدوارم این کار بسیار بزرگ مورد قبول خدا قرار بگیرد و ذخیره ای برای مجموعه خیران و همه کسانی باشد که به اندازه وسع خود، کمک می کنند.
واعظی گفت: امروز در خراسان جنوبی یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پروژه های ict ، مخابرات و فرکانس به بهره برداری می رسد.
وی تصریح کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۲ هزار و ۷۰ میلیارد ریال برای زیرساخت مخابراتی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است و تا پایان دولت بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز سرمایه گذاری می شود.
وی گفت: هدف این است که ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان، اینترنت رسانی شود، بنابراین همه شهرهای خراسان جنوبی به نسل سوم تلفن همراه مجهز خواهند شد و در این سفر ۱۹ شهر به نسل سوم تلفن همراه اول می شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تاکنون بیش از یک هزار کیلومتر بین شهرهای استان خراسان جنوبی فیبرنوری کشیده شده است.
وی در پایان گفت: یکی از مدارسی که در خراسان جنوبی ساخته شده است را به عنوان پایلوت هوشمندسازی می کنیم، اگر خوب جواب بدهد آن را گسترش خواهیم داد.
نظر شما