ضرورت امتیاز دهی به زنان خانه دار در جامعه

خبرگزاری شبستان:یک جامعه شناس گفت: متاسفانه در جامعه ما خانه داری جزوء مشاغل محسوب نمی شود و امتیازاتی ندارد. در حالی که باید به زنان خانه دار امتیازهایی داده شود و جایگاه اجتماعی آنان تقویت شود تا خانواده پایدار داشته باشیم.

جعفر بای، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: اشتغال بیرون از منزل زنان پدیده شومی است که نهاد مقدس خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد.

 

وی افزوذ: خانواده امروز قربانی اشتغال زنان در بیرون از منزل شده است. زنان شاغل دچار تعارض قرار گرفته اند، همسر باشند، کارمند رییس باشند یا مادر فرزندشان باشند.

 

بای بیان کرد: اگر خانواده توسعه نیافته نباشد، یعنی، ایثار، گذشت و فداکاری نداشته باشد، با مشکلات فراوانی رو به رو خواهد شد. خانواده دستخوش پریشانی و در مرز متلاشی شدن قرار می گیرد.

 

این جامعه شناس تصریح کرد: علامت کردن پول ها بین زن و شوهر شاغل موجب می شود تا لذت در کنار یکدیگر بودند از بین برود و این موضوع اعتماد را به مراتب کاهش می دهد.

 

وی اظهار کرد: هنگامی که  اعتماد میان زن و مرد نباشد، زندگی دچار پریشانی می شود و نظم و قوام خود را از دست می دهد.

 

بای بیان کرد: هدف گذاری زندگی تنها بر اساس این مال من است و این مال تو می شود. گاهی در این میان خانواده ها نیز مداخله می کنند و به این هدف گذاری ها دامن می زنند.

 

وی بیان کرد: متاسفانه در جامعه ما خانه داری جزوء مشاغل محسوب نمی شود و امتیازاتی ندارد. در حالی که باید به زنان خانه دار امتیازهایی داده شود و جایگاه اجتماعی آنان تقویت شود تا خانواده پایدار داشته باشیم.

 

وی تصریح کرد: امروز دختران به دلیل اینکه وارد دانشگاه می شوند و مدارک تحصیلی مختلف می گیرند، معتقدند اگر با این تحصیلات کار نکنند برای آنان کسر شان است. در جامعه زنان به نوعی استثمار می شوند و به آنان حقوق پایین می دهند و حتی ممکن است بیرون از منزل برای آنان مشکلاتی به وجود آید.

 

بای خاطر نشان کرد: بهترین کار برای زنان، فعالیت های پژوهشی و فکری است با تکنولوژی فضای مجازی می توانیم بهترین فرصت های آموزشی و کاری را برای بانوان در نظر بگیرم.

کد خبر 625149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha