پایگاه فرهنگ و هنرمازندران رونمایی می شود

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از رونمایی پایگاه فرهنگ و هنر استان شامل اطلاعات مراکز فرهنگی و هنری و پیشینه ای از هنرمندان و نویسندگان دیار علویان در آینده ای نزدیک خبر داد.

حسین نورانی، دبیر شورای پژوهش  اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(12اردیبهشت) از تحقق یک آرزوی دیرین اهالی فرهنگ و هنر خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: دستگاه فرهنگ و هنر استان بایستی یک بانک اطلاعات از فعالان عرصه فرهنگ و هنر و نیز از مراکز فرهنگی و هنری داشته باشد تا مردم بتوانند به سهولت و آزادانه  کاشته ها، داشته ها و پیشینه های فرهنگی و هنری  استان را ببینند و از داده ها و اطلاعات ذخیره شده استفاده کنند.

 

وی افزود: بانک اطلاعات فرهنگ و هنر در برگیرنده اطلاعات مراکز فرهنگی و هنری و پیشینه ای از هنرمندان و نویسندگان فرهنگ و هنر است.

 

نورانی با اشاره به فعالیت بیش از  228آموزشگاه آزاد هنری، 176ناشر، 10سینما، 17سالن آمفی تئاتر، یکهزار و 88کانون فرهنگی هنری مساجد،163نشریه محلی، 17مجتمع فرهنگی هنری، 29نگارخانه، 396چاپخانه،402موسسه فرهنگی هنری تک و چند منظوره و 418کانون تبلیغاتی و آگهی در استان  و... در استان، اظهار داشت: بسیاری از نویسندگان، هنرمندان و مراکز فرهنگی هنری در استان فعالیت دارند که قاطبه مردم برای دسترسی به آنها و آشنایی با این هنرمندان و مراکز با مشکل مواجه بودند و برای پیدا کردن یک چاپخانه، موسسه فرهنگی هنری، موزیسین، هنرمند و... بایستی به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه نمایند که این عمل وقت گیر بود  وحتی ممکن بود بعضی مواقع  نتیجه مطلوبی را همراه نداشته  باشد.

 

وی به فقدان بانک اطلاعاتی حوزه فرهنگ و هنر استان اشاره کرد و افزود: با جانمایی این بانک اطلاعاتی دقیق و جامع از مراکز فرهنگی هنری و هنرمندان استان در فضای مجازی، روند دسترسی مخاطبین با این مراکز و آشنایی با هنرمندان و مفاخر مازنی در رشته های مختلف فرهنگی، هنری و آثار آنها تسهیل می شود.

 

طراح و ناظر پروژه پایگاه فرهنگ و هنر، ادامه داد: تدوین این بانک اطلاعاتی و بروز رسانی اطلاعات، حذف ایاب و ذهاب، دسترسی آسان به اطلاعات و رفع مشکلات مردم و پژوهشگران این حوزه را همراه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه با آغاز بکار پایگاه فرهنگ و هنر مازندران، موسسات دارای مجوز و بدون مجوز، هنرمندان واقعی و غیر واقعی برای مردم مشخص می شوند، گفت: بیوگرافی، زندگی نامه، شرح حال، جوایز، آثار، سوابق حرفه ای و تحصیلی هنرمندان در این سایت جانمایی می شود.

 

نورانی با اشاره به اینکه با مراجعه به این پایگاه اینترنتی می توان با هنرمندان زنده و متوفی و آثارشان آشنا شویم،  افزود: ایجاد این بانک اطلاعات یک میراث مضبوط  از حوزه فرهنگ و هنر مازندران برای آیندگان خواهد بود.

 

وی با تاکید اینکه ایجاد این بانک اطلاعاتی در فضای مجازی به نوعی رعایت حقوق شهروندی خواهد بود، گفت: این پایگاه اینترنتی یک مبلغ و بازاریاب خوب برای هنرمندان و مفاخر استان جهت ارائه آثارشان خواهد بود.

 

نورانی با بیان اینکه جانمایی زندگی نامه و آثار هنرمندان در این سایت به نوعی تکریم و تجلیل آنها است، اظهار داشت: مراجعه به این سایت و دریافت مستقیم اطلاعات، حذف توصیه ها و معرفی فرد یا موسسه خاص از سوی برخی رابطه ها را رقم می زند.

 

وی با بیان اینکه در این سایت پیشینه انجمن های هنری استان در رشته های مختلف نیز معرفی می شوند، گفت: این سایت نماد فرهنگ و هنر استان از گذشته تا به امروز را معرفی خواهد کرد.

 

نورانی خاطرنشان کرد: مردم و پژوهشگران با مراجعه به این سایت و دریافت اطلاعات  در محیط مجازی می توانند بدرستی با فعالیت حوزه فرهنگ و هنر استان آشنا شوند و خود قضاوت نمایند فعالیت های فرهنگی هنری استان در چه سطحی است.

 

وی در خاتمه از نقش همیاری احد جاودانی  مدیرکل محترم فرهنگ  و ارشاد مازندران ، شورای پژوهش اداره کل به ویژه دکتر حسینی، حمایت واحد اداری مالی اداره کل جهت ایجاد این بانک اطلاعاتی از حوزه فرهنگ وهنر استان قدردانی بعمل آورد و گفت:  جلال محمدی برای ارائه اطلاعات اهالی موسیق، صبوری برای ارئه اطلاعات هنرمندان هنرهای نمایشی، جهاد دانشگاهی مازندران و مهندس غلامی نیز در مراحل راه اندازی پایگاه فرهنگ و هنر استان زحماتی را متحمل شدند که قدردان آنها نیز هستیم.

 

کد خبر 625968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha